Δημήτρης Σούλτας: Ταξικόν ανα-ψυκτήριον
*** Μετά από τις εξαγγελίες Μητσοτάκη για το επταήμερο εργασίας, για τους ψυκτικούς από το Περιστέρι και για την ιδιωτικοποίηση της Υγείας, φήμες λένε ότι στην Πειραιώς τον υποδέχονται με πανό που γράφει “Η σιωπή είναι χρυσός”.

*** Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη μου έδωσαν ιδέες για το επαγγελματικό μου μέλλον. Τσιμπάς ένα ΕΣΠΑ, με διάφορες άκρες, αγοράζεις μηχανήματα, σου στέλνει το δημόσιο τους υπαλλήλους που θα δουλεύουν για σένα και εισπράττεις. Η πιο υγιής μορφή επιχειρηματικότητας.

*** ΑΘηναίος που ζει στα σύνορα Ψυχικού- Δήμου Αθηναίων βρίσκεται σε απόλυτο αδιέξοδο, καθώς μόλις έμαθε ότι δεν μπορεί να σπουδάσει ψυκτικός στο Χάρβαρντ.

*** Πάντως να λέμε και τα θετικά. Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ενέπνευσαν τους καλλιτέχνες και έτσι προέκυψε το παρακάτω αριστούργημα.

*** Ο Μαρτίνης του αμαρτωλού “Ντυνάν” καταδικάστηκε σε 10 χρόνια με αναστολή. Ευτυχώς ο άνθρωπος δεν έπλεκε τερλίκια στην είσοδο του νοσοκομείου γιατί τότε δεν τη γλίτωνε με τίποτα την ψειρού.

*** Ο Γιάννης Στουρνάρας δεν βλέπει με καλό μάτι τις παροχές της κυβέρνησης και ανησυχεί. Έλα! Θα λιποθυμήσουμε από την έκπληξη!

*** Ζούμε πάντως σε ενδιαφέρουσα προεκλογική περίοδο όπου πρωταγωνιστές των προεκλογικών σποτ των κομμάτων είναι κυρίως οι αντίπαλοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει σποτ με τον Μητσοτάκη, η Ν.Δ. με τον Τσίπρα και το ΚΙΝΑΛ και με τους δύο. Μόνο ο Σταύρος Θεοδωράκης βγαίνει ο ίδιος, προφανώς λόγω ακαταμάχητης φωτογένειας.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook