Δημήτρης Σούλτας: Τα περιστρεφόμενα περίστροφα

*** Συγγνώμη ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης για την εισβολή στο γήπεδο της Τούμπας και δήλωσε όμηρος ενός κατεστημένου. Να δεις που θα μας αποκαλύψει ότι το 48ωρο που δεν εμφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο τον είχε κρατούμενο ο Ερντογάν.

*** Το πόσο συναρπαστικό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται από το ότι γίνεται είδηση παγκοσμίως όταν διακόπτεται.

*** Ο ένας μετά τον άλλο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αφήνουν να υπονοηθεί ότι εμπιστεύονται τον Ερντογάν περισσότερο από τον Έλληνα πρωθυπουργό. Νομίζω ότι πρέπει να κάνει επειγόντως δήλωση ο Τσίπρας ότι δεν τους πληρώνει.

*** Ο Τραμπ καρατόμησε και τον υπουργό Εξωτερικών. Είναι θέμα ημερών να απολύσει και τη Μελάνια.

*** Το ΔΝΤ επιμένει και στις μειώσεις των συντάξεων και στην μείωση του αφορολόγητου ένα χρόνο νωρίτερα. Η μόνη εναλλακτική που συζητά είναι να ρίξει πυρηνικά στη χώρα να γίνει η δουλειά πιο γρήγορα.

*** Το “Κίνημα Αλλαγής” ετοιμάζεται να κάνει το ιδρυτικό συνέδριο και πριν αρχίσει οι τριβές είναι δεδομένες. Γι αυτά και στο χώρα θα υπάρχουν μόνο πλαστικά μαχαίρια.

*** Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αρνήθηκε να σχολιάσει τη δηλητηρίαση του διπλού Βρετανού πράκτορα. “Δεν φταίω εγώ αν πίνουν λάθος ποτά”, φέρεται να δήλωσε και στη συνέχεια φόρεσε με χάρη το φωτοστέφανο.

Δείτε Επίσης