Δημήτρης Σούλτας: Συγγενολόγια και σάπια λόγια

*** Ο Γιάννης Πρετεντέρης κάνοντας «χιούμορ» στη ραδιοφωνική του εκπομπή είπε ότι αν ο Νίκος Φίλης ήταν εγκλωβισμένος στο σπήλαιο στην Ταϊλάνδη δεν θα μπορούσε κανείς να τον βγάλει. Το ακόμα πιο δύσκολο είναι το να βγάλει κανείς από το μυαλό του εξέχοντος δημοσιογράφου τη χυδαιότητα και τον ρατσισμό. Ούτε ο πιο εξειδικευμένος δύτης δεν θα μπορούσε να το καταφέρει.

*** Ο Ερντογάν έβαλε στη θέση του υπουργού Οικονομικών τον γαμπρό του και άρχισε να κατρακυλά η λίρα. Αν ορκίσει ακόμα κάνα δυο κουνιάδες και 3-4 συμπέθερους μετά βίας θα έχει ηλεκτρικό η χώρα.

*** Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ ξήλωσε 10.000 δενδρύλλια βιομηχανικής κάνναβης, παρουσιάζοντας το ως μεγάλη επιτυχία και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη. Με τέτοιο υπερπληθυσμό Κλουζώ στο Σώμα τρόμος έχει επικρατήσει στους καλλιεργητές αγγουριών, μην τυχόν και κάποιος από τα τσακάλια τα ξηλώσει ως βλήματα του πυροβολικού.

*** Άλλος ένας βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, μετά την αποχώρησή του από το κόμμα προσχώρησε στη ΝΔ. Πλέον ο Βασίλης Λεβέντης θα κάνει τις συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο τρίτο υπόγειο καταφυγίου, θα τους κλειδώνει και θα καταπίνει το κλειδί.

*** Υπεύθυνος επικοινωνίας στο Κίνημα Αλλαγής ανέλαβε ο Σταμάτης Μαλέλης. Φαίνεται ότι δεν τραβάει το σχήμα και θα έρθει ο ειδικός να φτιάξει βιντεάκι με κανένα κεντροαριστερό οπίσθιο, μπας και αναστηθεί ο ερωτισμός του παλιού ΠΑΣΟΚ, του ορθόδοξου.

*** Ο Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε για την υπόθεση Novartis ότι δέχεται bullying. Κάποιος θα πρέπει να του πει να χρησιμοποιεί με φειδώ κάποιες λέξεις, ειδικά όταν δεν τις έχουν χρησιμοποιήσει ούτε εργαζόμενοι, ούτε συνταξιούχοι επί της λαμπρής υπουργίας του.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook