Δημήτρης Σούλτας: ΣτΕρητικά σύνδρομα

*** Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας παραιτήθηκε καταγγέλλοντας την φτωχοποίηση από τις προβλέψεις των μνημονίων. Αμηχανία στο μέτωπο της λογικής, αφού η παραίτηση θεωρείται πλήγμα για την κυβέρνηση, αλλά από την άλλη πώς να ταυτιστείς με απόψεις κατά των μνημονίων που είναι το “ιερό ευαγγέλιο” της σωτηρίας;

*** Ο γιος του Νετανιάχου έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter “Fuck Turkey” και μετά το σάλο που ξεσηκώθηκε διέγραψε τον λογαριασμό του. Πριν τον διαγράψει όμως το αναπαρήγαγε ο δικός μας ο Άδωνις, αποδεικνύοντας τι αητός εξαφτέρουγος είναι στην εξωτερική πολιτική.

*** Η αντίδραση των ισχυρών του κόσμου για τη σφαγή στη Γάζα πάντως ήταν εξαιρετικά έντονη. Διεμήνυσαν στο Ισραήλ ότι είχαν έναν έντονο εκνευρισμό για ένα τρίλεπτο.

*** Οι Άγγλοι ασχολούνται με το αν θα συνοδεύσει τη νύφη ο πατέρας της στο βασιλικό γάμο, χωρίς τη χρήση κανενός ναρκωτικού. Πραγματικό επιστημονικό θαύμα.

*** Τα ΕΛΤΑ καβάντζωσαν τα λεφτά των καταναλωτών- πελατών της ΔΕΗ και τώρα θα πρέπει οι πελάτες της ΔΕΗ να ξοδέψουν ώρες ολόκληρες στις ουρές για να αποδείξουν ότι έχουν πληρώσει. Δεν υπάρχει καταλληλότερο παράδειγμα για να αποδώσει το “και κερατάς και δαρμένος”.

*** Το ΔΝΤ απειλεί ότι θα φύγει από το ελληνικό πρόγραμμα αν δεν ρυθμιστεί το χρέος. Αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία. Τρέμουν στην ιδέα ότι δεν θα έχουν καμία σύνταξη για να μειώσουν, κάτι που μπορεί να προκαλέσει στα στελέχη του επικίνδυνα στερητικά σύνδρομα.

Διαβάζονται ΤΩΡΑ