Δημήτρης Σούλτας: Προσωπικά διαδεδομένα

*** Και ένας εν ενεργεία αστυνομικός ανάμεσα σ’ αυτούς που ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη. Θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς επί της κεφαλής του. Θα μετατεθεί στα ΜΑΤ για να δέρνει νομίμως.

 

*** Ο Τραμπ ακύρωσε την συνάντηση με τον Κιμ και τώρα τον απειλεί να μην παίρνει πολλά θάρρητα. Ένας μεγάλο βολικό εχθρό είχαμε. Δεν θα τον κάψουμε με αγάπες και λουλούδια, έτσι χωρίς λόγο.

 

*** Το ΔΝΤ πιέζεται για να μείνει στο ελληνικό πρόγραμμα και να κάνει πίσω στη βιωσιμότητα του χρέους. Δευτερεύοντα ζητήματα όπως η βιωσιμότητα των έχουν ξεπεραστεί.

 

*** Οι εταιρείες στέλνουν εδώ και μέρες e-mail στους πελάτες τους, λόγω της εφαρμογής του ευρωπαϊκού GDPR για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, με μηνύματα του τύπου «ωραία δεν περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί, γιατί να μην συνεχίσουμε τη σχέση μας». Νοιώθεις σαν να έχεις σύμφωνο συμβίωσης με ψυγειοκαταψύκτη.

 

*** Η εισαγγελέας στη δίκη Ηριάννας- Περικλή ρωτούσε επίμονα τον Περικλή γιατί δεν έκανε δήλωση με την οποία να καταδικάζει τα επεισόδια στην Ερμού όταν απορρίφθηκε το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής του. Πώς του διέφυγε να στήσει και ένα γραφείο Τύπου απορώ. Άμυαλη νεολαία.

 

*** Η Βουλή αποφάσισε σκληρή ποινή για τον χρυσαυγίτη Λαγό, εξετάζοντας την επίθεση κατά του Νίκου Ξυδάκη. Για ένα μήνα θα πληρωθεί τη μισή βουλευτική αποζημίωση. Τέτοιο χτύπημα δεν πρέπει να έχει δεχθεί ο φασισμός σε όλη την ανθρώπινη Ιστορία.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook