Δημήτρης Σούλτας: Παπάδες και παπατζήδες

*** Ο μητροπολίτης Άνθιμος στρέφεται κατά του Ιερώνυμου για τη συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα. Προηγήθηκε ο γνωστός “δημοκράτης” Αμβρόσιος. Να δεις που στη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου θα αρχίσουν να αποκαλούν τον Αρχιεπίσκοπο “πράκτορα των κομμουνιστών”.

*** Εν τω μεταξύ αν και η Ν.Δ. ανακοίνωσε ότι δεν είναι αντίθετη με τη συμφωνία, ο Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι οι κληρικοί πρέπει να παραμείνουν δημόσιοι υπάλληλοι, επιμένοντας στις δηλώσεις για απαγόρευση της…φάτνης. Κάποιος θα πρέπει να ενημερώσει τον λαμπρό πολιτικό ότι είναι άλλο ο παπάς και άλλο το παπατζηλίκι

*** Λόγω της διακοπής της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη μάθαμε ότι το πραγματικό του όνομα είναι … Μαίνανδρος, ενώ αρχικά είχε κυκλοφορήσει ότι λέγεται …Μαίανδρος. Με τέτοιο όνομα είναι βέβαιη η τηλεοπτική του συνέχεια, με πιο πιθανή την πρόταση από το web tv του Στέφανου Χίου.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ανεπιθύμητος στην Ευρώπη. Ο Αρχηγός της Ν.Δ. μεταφράσει τα πάντα σ’ αυτό που επιθυμεί. Μήπως οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι του ζήτησαν και πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα; Για να έχουμε σφαιρική ενημέρωση.

*** Τώρα που λύθηκε το θέμα των αναδρομικών ένστολων, γιατρών και πανεπιστημιακών, ως πολιτική επιλογή, όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, μήπως ήρθε η ώρα για άλλη μία πολιτική επιλογή να στηριχθούν οι συνταξιούχοι που έχασαν το ΕΚΑΣ και είναι οι φτωχότεροι των συνταξιούχων;


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook