Δημήτρης Σούλτας: Μίσος δια πάσαν χρήσιν

*** Ο Ερντογάν έχει μπουκάρει σε ξένη χώρα, σκοτώνει αμάχους, οι στρατιώτες του κάνουν πλιάτσικο και στον ΟΗΕ “είναι σα να μπαίνει η άνοιξη”. Μένει να δούμε τον Γκουτέρες με λουλουδένιο στεφάνι να δηλώνει την αγάπη του για την ειρήνη.

 

*** Σύγκρουση Ελλάδας- Τουρκίας είχαμε και στο Survivor, όπου συγκρούστηκαν για την υφαλοκρηπίδα μίας γούρνας, όπου υπήρχαν κοιτάσματα σπασμένης καρύδας.

 

*** “Η ομοφυλοφιλία είναι ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας” είπε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, υπερασπιζόμενος τον ομοϊδεάτη του Αμβρόσιο. Αντιθέτως αποθέωση της ανθρώπινης οντολογίας είναι να σπέρνεις μίσος, να υπόσχεσαι θάνατο στους ομοφυλόφιλους και να ζητάς από το Θεό να “ξεράνει” χέρια.

 

*** Ενθουσιασμός συνεχίζει να επικρατεί στους οπαδούς του “Κινήματος Αλλαγής”, καθώς το νέο σήμα σκόρπισε ένα κύμα νοστολγίας για τη “Ζωγραφική” στα Windows 95.

 

*** Την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού υπόσχεται η Ν.Δ. “Όλοι δικαιώνουνται να παίρνουν 500 ευρώ στο χέρι για να ζουν μέσα στη χλίδα” φέρεται να δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της παράταξης.

 

*** Συνάντηση Τσίπρα- Καμμένου σήμερα, όπου αναμένεται να συμφωνηθεί ότι την Κυριακή, στην εθνική επέτειο, ο υπουργός Άμυνας δεν θα ντυθεί Κολοκοτρώνης.

 

*** Η Βουλή έκοψε το 25% της βουλευτικής αποζημίωσης σε χρυσαυγίτες βουλευτές για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά. Δέκα φορτηγά με καλσόν ήδη κατευθύνονται προς το ναό της Δημοκρατίας

Δείτε Επίσης