Δημήτρης Σούλτας: Μία, δύο, πολλές ακροδεξιές
*** Ο Θάνος Τζήμερος ξεκίνησε τον αγώνα τον καλό για να τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ. Είναι ο μόνος πολιτικός στη χώρα που μπορεί να κάνει ακόμα και τη Χρυσή Αυγή να φαντάζει κεντρώα.

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την άλλη πανηγυρίζει για το ότι η Ευρώπη έχει στραφεί προς την πολιτική απέναντι στο προσφυγικό που εξέφραζε πάντα ο ίδιος. Ας γίνει λοιπόν ηγέτης της Ευρωπαϊκής ακροδεξιάς, να έχουμε έναν ακόμα Έλληνα που κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

*** Η Χαρά Κεφαλίδου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υποστήριξε ότι αποφυλακίζονται κρατούμενοι για να νοθεύονται οι εκλογικοί κατάλογοι. Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στη νέα τάση του «Σοσιαλισμό με αντιδραστικό πρόσωπο».

*** Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε ή δημοψήφισμα ή εκλογές ή ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών με 180 ψήφους. Κατά βάθος βέβαια ζήτησε υψηλότερα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

*** Ο Πιερ Μοσκοβισί ήρθε στην Αθήνα για να μας πει ότι είναι μαζί μας και θα σταθεί στο πλευρό και μετά το τέλος των προγραμμάτων. Τα προγράμματα που αποδείχθηκαν λάθος, αλλά έτσι είναι οι φίλοι. Πάντα υπάρχει χρόνος για καινούργια λάθη.

*** Ένα ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στην κορυφή του Ταϋγέτου, δημιουργώντας νέα δεδομένα, καθώς συνήθως μετά από 5-6 χρόνια γάμου θέλει να πάρει κάποιος τα βουνά

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook