Δημήτρης Σούλτας: Η Ουγκανία είναι ελληνική

*** Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αποκάλεσε τον Γιάννη Μπουτάρη “τραβέλι” και “χολέρα”, καθώς ο ίδιος ως αδάμας της πολιτική εξέπεσε του αξιώματος του για “διευκολύνσεις”, πέρασε στις τηλεπωλήσεις και τώρα πουλάει αποκλειστικά πατριωτισμό, που είναι και το “κατάστημα” που έχει ανεξάντλητο κοινό.

*** Ένας από τους δράστες της επίθεσης κατά του Δημάρχου, αμέσως μετά διέρρηξε κρεοπωλείο, ποροφανώς εμπνεόμενος από το σύνθημα “η σπαλομπριζόλα είναι ελληνική”.

*** Είπαμε να καταδικάσουμε τη βία, αλλά εδώ και δύο μέρες κάποιοι, οι οποίοι όλως περιέργως είναι ειδικοί στους συμψηφισμούς, το έχουν τερματίσει. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι και να στραβοκοιτάξεις πολιτικό αποτελεί βίαιη επίθεση εναντίον του.

*** Η βάφτιση της ΠΓΔΜ αργεί ακόμα, καθώς ότι όνομα πέφτει στο τραπέζι από κάποιον απορρίπτεται. Ακόμα και αν κανείς που είναι ειδικός στο τρολάρισμα πρότεινε αντί του Μασεντόνια, ένα σκέτο Σεντόνια, θα διαμαρτύρονταν οι έμποροι ειδών προικός.

*** Στην Ιταλία βρήκαν πρωθυπουργό που προσπαθεί να βρει κοινό άξονα ανάμεσα σε ευρωσκεπτικιστές, ακροδεξιούς και γραφικούς, την ώρα που στις Βρυξέλλες τα υπογλώσσια παρουσιάζουν τεράστια ζήτηση.

*** Άδεια ενός μηνός ζήτησαν από το παλάτι οι γαλαζοαίματοι της Αγγλίας, καθώς είναι κατάκοποι από τον πριγκηπικό γάμο. Βαριά δουλειά η αεργία.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook