Δημήτρης Σούλτας: Εθνοπροδότη, αγάπη μου!
*** Ο Μαυρωτάς αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και οι “μακεδονομάχοι” της Νέας Δημοκρατίας έχουν μπει σε πρόγραμμα ψυχανάλυσης, που περιλαμβάνει γιόγκα και αναπνοές τοκετού.

*** Ο Κωνσταντίνος Τσουβαλάς είχε αποπεμφθεί ως ένας από τους υπεύθυνους για την τραγωδία στο Μάτι. Η Ν.Δ. όμως τον έκανε Γ.Γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Και μετά γκρινιάζετε ότι η νέα κυβέρνηση δεν ασκεί κοινωνική πολιτική.

*** Ο μητροπολίτης Άνθιμος ανακηρύχθηκε διδάκτορας του ΑΠΘ. Το Σεπτέμβριο θα αρχίσει επιτέλους να διδάσκεται το μάθημα του υπαρκτού σκοταδισμού.

*** Πολίτες των Εξαρχείων καταγγέλλουν ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τα ΜΑΤ άστεγος της περιοχής. Μερικών το κεφάλι είναι άβατο για οποιαδήποτε έννοια λογικής.

*** Απελπισμένος ο Μιχαλολιάκος που του φεύγουν τα πρωτοπαλίκαρα, δεν μπορεί να δώσει εξήγηση. Τις τελευταίες μέρες κάνει τουλάχιστον 20 φορές τη μέρα τον αγκυλωτό σταυρό του.

*** Οριστικό τέλος στον 13ο και τον 14ο μισθό από το Συμβούλιο της Επικρατείας που επανεπιβεβαίωσε το δόγμα ότι “καμία περικοπή δεν είναι αντισυνταγματική, εκτός αν περικόπτει από τους δικαστές”

*** Αποφυλακίστηκε και ο Φλώρος της Energa και έτσι επιτέλους τα πάρτυ του Μηλιώνη στη Μύκονο θα έχουν απαρτία.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook