Δημήτρης Σούλτας: Εφαρμοσμένος μανταμσουσουδισμός

*** Ο πρίγκιπας Κάρολος πήγε στην Ερμού, στο “Αβέρωφ”, στον ιστιοπλοϊκό, στην Αρχιεπισκοπή, μέσα σε μία μόνο μέρα. Αυτό ως ηχηρή απάντηση σε όσους αμφισβητούν την εργατικότητα των γαλαζοαίματων.

*** Έκπληξη από την γνώση του πρωτοκόλλου από χιλιάδες Έλληνες χρήστες των social media που σοκαρίστηκαν από το γεγονός ότι η Μπέτυ Μπαζιάνα άγγιξε τον ώμο του διαδόχου. Άλλοι εξοργισμένοι ζητούν εκλογές, άλλοι ετοιμάζονται να ζητήσουν επαναφορά της βασιλείας στη χώρα.

*** Ο Ντόναλντ Τραμπ έσπασε τη συμφωνία με το Ιράν, αποδεικνύοντας ότι καλύτερα να αφήνεις ένα νήπιο να παίζει με τα σπίρτα, παρά έναν εκλεγμένο σε μία υπερδύναμη.

*** Εκλογές την επόμενη Κυριακή ζήτησε ο Άδωνις, εκλογές τον Σεπτέμβριο ζήτησε ο Κυριάκος. Το ορθό θα ήταν το κόμμα να υιοθετήσει το σύνθημα «Εκλογές κάθε Κυριακή», ώστε να δείχνει ενιαία η γραμμή.

*** Στη Θεσσαλονίκη έχει ζέστη, κόβεται το νερό, σπάει αγωγός, κόβεται το νερό, ξεσπά καταιγίδα, κόβεται το νερό. Και στα εγκαίνια του μετρό, το πιθανότερο που θα συμβεί θα είναι διακοπή του νερού.

*** Τα ΕΛΤΑ παρακρατούσαν τα λεφτά που πλήρωναν οι καταναλωτές της ΔΕΗ και η ΔΕΗ φυσικά διαμαρτύρεται. Αναμένεται περιεκτική απάντηση των ΕΛΤΑ που θα συνοψίζεται στη φράση «άμα τα δεις, να μου γράψεις»

Διαβάζονται ΤΩΡΑ


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook