Δημήτρης Σούλτας: Αυτοθαυμαστείτε!

*** Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελένη Αυλωνίτου ολοκληρώνει εντός των ημερών την ανάγνωση του πεντάτομου μνημειώδους έργου: “Σάτιρα: Αυτός ο άγνωστος πλανήτης”

*** Η Ελένη Αυλωνίτου προσπάθησε πάντως να ανασκευάσει τη δήλωση της κατά του Λάκη Λαζόπουλου, λέγοντας ότι πιέστηκε να κάνει δήλωση για κάτι που δεν είχε δει. Πραγματικά αισιόδοξο μήνυμα υπευθυνότητας από ανθρώπους που αποφασίζουν για το ύψος του μισθού σου ή της σύνταξής σου.

*** Ο Τραμπ τίναξε την πυτιρίδα από το πέτο του Μακρόν. Περίπου έτσι βλέπουν οι μεγάλες δυνάμεις και τους εχθρούς τους (μαζί με τους άμαχους φυσικά). Σα κάτι που απλώς μπορεί να σου χαλάσει την εικόνα

*** Θα νοικιάζαμε δύο φρεγάτες, αλλά οι Γάλλοι δηλώνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Έτσι συμβαίνει όταν είσαι επί χρόνια ερωτευμένος σφόδρα. Μπορεί να θεωρείς ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ σας, μόνο που ο άλλος δεν το ξέρει.

*** Η Ν.Δ. δεν καταδίκασε ποτέ τη δράση των ακροδεξιών στη Λέσβο, προφανώς γιατί πιστεύει ότι θα ψαρέψει ψηφαλάκια στα θόλα νερά των ακραίων της Δεξιάς. Αναμένουμε νέες δηλώσεις όπου το κόμμα θα καταδικάζει τον επικίνδυνο λαϊκισμό (των άλλων φυσικά)

*** Ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ από τους βουλευτές που είναι κατά της ρύθμισης για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Οι περισσότεροι ανησυχούν για το πώς θα ζήσουν αυτά τα παιδιά. Οι ίδιοι βουλευτές που “ξέχασαν” να ανησυχήσουν για το πώς θα ζήσεις οι συνταξιούχοι χωρίς το ΕΚΑΣ