Δημήτρης Σούλτας: Αέρας κοπανιστός

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι έκανε κοπάνα από το σχολείο για να δει τον Άρη και τον Γκάλη. Έτσι μάθαμε ότι ο Πρόεδρος πήγαινε σε (πολύ) νυχτερινό σχολείο στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που μας έκρυβε επιμελώς τόσα χρόνια.

 

*** Ο πρόεδρος Κυριάκος είπε επίσης ότι δεν μπορούν να πλεονάζουν οι γιατροί και να μην έχουμε νοσηλευτές στα Δημόσια νοσοκομεία, δείχνοντας ότι η επαφή του με τα νοσοκομεία σταματά στα πρώτα επεισόδια του Grey’s anatomy.

 

*** Ο Ρέγκλινγκ είπε ότι το πρώτο εξάμηνο του ΣΥΡΙΖΑ κόστισε 86 εκ. ευρώ. Καθώς άλλοι οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι έκαναν λόγο στο παρελθόν για πάνω από 200 εκατομμύρια, ο άρχων του ESM είπε να δώσει μια καλύτερη τιμή, μάλλον λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων που ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες.

 

*** Ο διάδοχος της Αγγλίας Κάρολος δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι στο αίμα του. Είναι λίγο πριν δηλώσει ότι κατά τη διάρκεια της σκληρής εργασίας του πίνει πάντα φραπεδιά γλυκιά με γάλα.

 

*** Σχέδια να σπάσει σε μικρότερες περιφέρειες η τεράστια Β’ Αθηνών. Πανικός σε κάποιους υποψήφιους ότι υπάρχει περίπτωση να καταρρεύεσει ο πατροπαράδοτος θεσμός του μαύρου πολιτικού χρήματος.

 

*** Οι ελληνικές τράπεζες πέρασαν τα στρες τεστ και έτσι τώρα όλο το στρες υπάρχει αποκλειστικά και μόνο τους δανειολήπτες τους.

Διαβάζονται ΤΩΡΑ