Δημήτρης Σούλτας: Τα πλάνα σου, τα πλάνα

*** Η Μεγαλοοικονόμου από την Ένωση Κεντρώων στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η μετακίνηση προκάλεσε σεισμική δόνηση 4,2 Ρίχτερ στην Αττική.

*** Συνάντηση Ελλήνων τραπεζιτών με τους ευρωπαίους ελεγκτές τραπεζίτες, όπου συμφώνησαν πόσο παραγωγικό είναι να σε χρηματοδοτούν φτωχοί, όταν έχεις χρεοκοπήσει και στην συνέχεια να τους βγάζεις σε πλειστηριασμό το σπίτι.

*** Ο Θόδωρος Πάγκαλος είπε στον ΣΚΑΪ ότι ο Σώρρας έλαβε στις προηγούμενες εκλογές 600.000 ψήφους. Φοβερή αποκάλυψη αν σκεφτεί κανείς ότι ο Σώρρας δεν κατέβηκε ποτέ στις εκλογές. Φοβερή αποκάλυψη δύο: Η επιστήμη έχει ακόμα πολύ δρόμο για να θεραπεύσει κάποιες χρόνιες παθήσεις.

*** Άνεμοι 2-3 μποφώρ προβλέπονται για τις επόμενες μέρες. Στον ΣΚΑΪ έχουν ήδη έτοιμα πλάνα αρχείου από τυφώνες, πλημμύρες, θεομηνίες και ένα virtual με Δευτέρα Παρουσία.

*** Οι Έλληνες οδηγοί περνούν 39 ώρες κάθε χρόνο ακίνητοι σε μποτιλιάρισμα. Επιστρέφουν αποκαμωμένοι σπίτι και παραμένουν ακίνητοι στον καναπέ.

*** Ο Γιάννης Στουρνάρας λέει ότι τον έχουν βάλει στο μάτι συμφέροντα. Μισό βήμα είναι κι αυτός από το να δηλώσει αντιεξουσιαστής, να τρέχουμε με λυμένες τις κοτσίδες στα λιβάδια.