Δημήτρης Σούλτας: ΠΑΣΟΚ über alles

*** Η Φώφη Γεννηματά κέρδιζε τις εκλογές γιατί ήταν εύκολο να διαβάσει ο ψηφοφόρος το βιογραφικό της. Μόλις 1,5 αράδα.

*** Στελέχη του “Ποταμιού” αντιδρούν στις αποφάσεις του Σταύρου και ζητούν συνέδριο. Κρίμα και είναι τόσο κοντά στον μεγάλο στόχο να φτάσει το κόμμα στο 1,5% ο αρχηγός.

*** Ο Γιώργος Καμίνης επιστρέφει στα καθήκοντα του στο Δήμο με τη βεβαιότητα ότι η παροιμία “ρόδα είναι και γυρίζει” είναι μια απάτη.

*** Ο Απόστολος Πόντας δεν ανησυχεί. Πετάει ήδη για Λος Άντζελες για να συζητήσει την αντικατάσταση του «αποκαθηλωμένου» Κέβιν Σπέισι στο “House of cards”

*** Και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ψήφισε στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στην κεντροαριστερά. Φήμες ότι πηγαίνει και ψηφίζει και σε κάθε πολυκατοικία όπου εκλέγεται διαχειριστής κρίνονται ανακριβείς.

*** O Ευάγγελος Βενιζέλος ετοιμάζει εκδήλωση με τίτλο “Δικαιοσύνη και επενδύσεις”. Ήταν καιρός να ασχοληθεί με τη σάτιρα.

*** Ο Τραμπ διαμαρτυρήθηκε στο τwitter για το ότι ο Κιμ τον είπε «γέρο» και πρόσθεσε ότι αυτός ποτέ δεν θα τον έλεγε «κοντό και χοντρό». Με αυτή την εικόνα τις διεθνείς σχέσεις, είμαστε πολύ κοντά στη μέρα που ο ΟΗΕ θα μετονομαστεί σε «Παιδικός σταθμός «Τα σκιουράκια»

Δείτε Επίσης