Δημήτρης Σούλτας: Ο Φώτης πήρε τ’ άρματα

*** Κυκλοφορούν ήδη στην αγορά τσουρέκια με φλουρί ώστε να μπορεί ανεμπόδιστος ο Άδωνις να κάνει το κοπή τη πίτα και μετά το Πάσχα.

*** Παγκόσμια συγκίνηση στις τάξεις των σουρεαλιστών από την συγκατοίκηση Καμμένου – Κουβέλη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

*** Οι φήμες ότι ο ο Ερντογάν μετά την υπουργοποίηση Κουβέλη ζει πλέον σε πυρηνικό καταφύγιο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

*** ‘Εντρομος ο Βασίλης Οικονόμου από την ένταξη της Κατερίνας Μάρκου στη Ν.Δ. καθώς κινδυνεύει να χάσει το παγκόσμιο ρεκόρ μετακινήσεων από κόμμα σε κόμμα.

*** Αντίθετοι στη νομιμοποίηση της χρήσης φαρμακευτικής κάνναβης αρκετοί βουλευτές που λένε – στην καλύτερη περίπτωση- ότι δεν είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία να το αποδεχτεί. Προφανώς ο ασθενής πρέπει να λαμβάνει σκεύασμα μετά από δημοψήφισμα για το αν πρέπει ή όχι να πονά.

*** Ήρθαν οι θεσμοί στην Αθήνα και ανάμεσα στις απαιτήσεις τους είναι και πάλι τα εργασιακά. Λογικά δεν έχει μείνει τίποτε άλλο από το να ζητήσουν την νομοθέτηση της δουλείας (ή έστω της εθελοδουλείας)

*** Στα 2.300 ευρώ αυξάνεται το όριο ανάληψης. Οι μισοί εργαζόμενοι μπορούν να αφήσουν τον μισθό τους μέσα για κανένα εξάμηνο και μετά να ζήσουν την γκλαμουριά της μίας ανάληψης


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook