Δημήτρης Σούλτας: Ντόιτσλαντ ούμπερ άρες μάρες

*** Η επικεφαλής των Γερμανών ακροδεξιών είναι είναι λεσβία οικονομολόγος , παντρεμένη με γυναίκα με καταγωγή απ την Σρί λάνκα. Αναμένουμε από το λιμεναρχείο του Αμβούργου να ανακοινώσει πόσα μποφώρ προκαλούν τέτοια τρικυμία εντός του κρανίου ενός ακροδεξιού

*** Το πιο πιθανό μετεκλογικό σενάριο στη Γερμανία έχει τον τίτλο “Τζαμάικα”. Το νέο κυβερνητικό σχήμα δεν θα λέγεται “τρικομματικό”, θα λέγεται “τρίφυλλο”

*** Η Άννα Μισέλ της Ν.Δ. δήλωσε ότι “ο Μάρτιν Σουλτς τον ήπιε». Εικάζεται ότι η πολιτικός έχει παντρευτεί την αστική ευγένεια με συνοικέσιο.

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάνθηκε ότι για την άνοδο της ακροδεξιάς στη Γερμανία φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που έστελνε εκεί μετανάστες. Η ίδια ακριβώς λογική που λέει ότι για τους βιασμούς φταίνε αυτές που φοράνε μίνι. Ή όχι;

*** Ο Θάνος Τζήμερος λέει ότι το AfD λέει τα πράγματα με το όνομα τους, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει και παροιμία «δεν θέλει η πουτάνα να κρυφτεί»

*** Οι κρίσιμες γερμανικές εκλογές πέρασαν. Μετά το αποτέλεσμα θα πρέπει μάλλον να περιμένουμε τις επόμενες «κρίσιμες γερμανικές εκλογές» για να δούμε άσπρη μέρα στο Νότο.