Δημήτρης Σούλτας: Καιρός να τη σακουλευτείς

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα σε λίγες μέρες αποθέωσε Εβραίο ακροδεξιό, τον οποίο αποδοκίμασε ακόμα και η πρεσβεία του Ισραήλ και ανέβασε φωτογραφία όπου κόβει την πίτα με το μαχαίρι ανάποδα. Δεν πρέπει να ξαναπάτησε ετούτο τον πλανήτη πιο ταλαντούχος άνθρωπος

*** Από την αρχή του έτους η πλαστική σακούλα δεν είναι δωρεάν και θα κοστιίζει 4 λεπτά. Είναι ζήτημα χρόνου να δούμε να αναδύεται μια νέα ιδιότητα: Συλλέκτης πλαστικής σακούλας.

*** Καμία ανησυχία σε όσους προσφέρουν μίζες. Ήδη από την εποχή του Κοσκωτά τα λεφτά μεταφέρονται σε ανακυκλώσιμα κουτιά Pumpers.

*** Φήμες λένε ότι πολύ σύντομα η Μαρία Σπυράκη θα κάνει την έκπληξη. Θα κάνει δήλωση για θέμα που γνωρίζει.

*** Ο Τραμπ απάντησε στον Κιμ, μέσω twitter ότι το δικό του κουμπί είναι μεγαλύτερο και πιο δυνατό. Δύο είναι τα συμπεράσματα: 1. Σοβαρά προβλήματα στύσης 2. Αυτός ο πλανήτης θα εξαφανιστεί από υπερβολική δόση βλακείας.

*** Στο Φάληρο έγινε πορεία και αγιασμός μπροστά στο άγαλμα στο κόκκινο άγαλμα, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και ο ιερέας που τέλεσε τον αγιασμό το ονόμασε «στρατιώτη του σατανά». Στη συνέχεια ευχήθηκαν «Ευτυχισμένο το 1418» και διαλύθηκαν ησύχως.