Δημήτρης Σούλτας: Γραμμές και ολογράμματα

*** Ο διοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας για τη Μακεδονία δήλωσε ότι είδε το ολόγραμμα του Παΐσιου που του ζήτησε να το διοργανώσει. Είναι ένα βήμα από το να ζητήσει η γειτονική χώρα να ονομαστεί LSD.

*** Η Ν.Δ. εισήγαγε έναν πρωτότυπο πολιτικό σχεδιασμό για το Σκοπιανό. Προς τα έξω δεν εκφράζει θέση, μέσα έχει τέσσερις γραμμές και δηλώνει αισιόδοξη ότι στο μέλλον θα βρεθεί λύση, αλλά όχι σήμερα. Μπορεί άνετα να αναλάβει πρόεδρος ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού.

*** Η γερμανική κυβέρνηση χαιρέτησε την … “ατμοσφαιρική προσέγγιση” Αθηνών- Σκοπίων. Θα έχουν πληροφορίες μάλλον ότι Τσίπρας και Ζάεφ είχαν ανάψει στην συνάντηση τους ρεσώ!

*** Τσίπρας και Λαγκάρντ μίλησαν για ελάφρυνση του χρέους. Το μόνο που προκαλεί ανησυχία είναι η ερώτηση που του έκανε η Κριστίν αν οι Έλληνες φορολογούμενοι διαθέτουν όλοι τσίγκινα σωβρακάκια.

*** Αποχωρεί από εκπρόσωπος του ΔΝΤ στο κουαρτέτο η Ντέλια Βελκουλέσκου. Κρίμα.. Και είχε ακόμα τόσα …να πάρει

*** Ο Δήμος Αθηναίων αποφάσισε να απαγορεύσει τη μουσική στα μπαρ του Κολωνακίου μετά τα μεσάνυχτα. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσει αντάρτικο με Ζάχο Χατζηφωτίου αρχιστράτηγο.

Δείτε Επίσης