Δημήτρης Σούλτας: Ευθύνη, αυτή η ορφανή
*** Είναι επιβεβαιώμενο πλέον ότι πάνω στα καμμένα, πριν ακόμα φυτρώσει έστω το ελάχιστο, φύονται σε απίστευτες ποσότητες τα fake news.

*** Σκέφτομαι να ξεκινήσω νέα καριέρα, υπογράφοντας Δημήτρης Σ. Θα γράφω επίστολές εξ ονόματος άλλων και θα εκτινάξω την αξιοπιστία μου στην στρατόσφαιρα.

*** Ανέξαρτητα από πού θα αποδωθούν οι ευθύνες, ένα είναι το δεδομένο. Όταν έχεις πληγεί πρέπει να βλέπεις τα πράγματα με το κεφάλι ψηλά, ενώ όταν είσαι αιρετός πρέπει να δουλεύεις με το κεφάλι χαμηλά.

*** Μετά την τραγωδία ανακαλύψαμε κάτι που δεν μας είχε περάσει από το μυαλό. Τα αυθαίρετα είναι αυτοφυή. Φυτρώνουν μόνα τους, νομιμοποιούνται μόνα τους και μες τη μοναξιά τους προκαλούν την καταστροφή.

*** Κανίβαλοι συνεχίζουν να διακινούν τη φωτογραφία των απανθρακωμένων μικρών κοριτσιών, υποστηρίζοντας ότι αυτό βοηθά «να μην ξεχάσουμε». Είναι βέβαιο ότι δεν θα ξεχάσουν. Και δεν θα ξεχάσουμε κυρίως αυτούς που θεωρούν ότι μπορούν να είναι τόσο ασεβείς και τόσο κυνικοί.

*** Στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μεταξύ χρυσαυγιτών που είδα το φως της δημοσιότητας, κάποια πρωτοπαλίκαρα αναφέρουν για τους ψηφοφόρους τους ότι «είναι μόνο για να μας ψηφίζουν και να τους γ@μάμε. Για τίποτε άλλο δεν αξίζουν». Περήφανοι οι ψηφοφόροι μπορούν να δηλώνουν εφεξής περήφανα «πρόθυμες πόρνες των ναζί».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook