Δημήτρης Σούλτας: Αρρυθμίες, αριθμοί και αλγόριθμοι

*** Ο Αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ αναρωτιέται αν οι φωτιές είναι αποτέλεσμα επίθεσης κατά της Ελλάδας με ενεργειακά όπλα. Το γυρνάμε άμεσα στο εμφιαλωμένο. Δεν ξέρεις τι κακό μπορεί να σε βρει καλοκαιριάτικα.

*** Οι τηλεοπτικές μέρες την τελευταία εβδομάδα ανακαλύπτουν αυθαίρετα σε όλη τη χώρα. Συγκλονισμένο το πανελλήνιο γι αυτήν την φοβερή αποκάλυψη, αναζητά ποιοί εξώγηινοι τα έχουν χτίσει.

*** Ο Ecomomist μας λέει ότι έχουμε ακόμα μαραθώνιο μπροστά μας, γιατί μέχρι τώρα, με 8 χρόνια μνημόνια, μόνο στο τάβλι είχαμε ασκηθεί και μας χρειαζόταν κάτι δύσκολο.

*** Ο Γιώργος Κουμουτσάκος λέει στο twitter ότι η κυβέρνηση κατάντησε τη χώρα …μεσίστια. Εντάξει μπορεί να μη λύνει κανένα πρόβλημα η ανάρτηση, αλλά μια υποψηφιότητα για το Νόμπελ Λογοτεχνίας τη βάζει.

*** Μια ακόμα υποψηφιότητα θα είναι μάλλον αυτή του Νίκου Κοτζιά. Στο αυγουστιάτικο μήνυμα που έστειλε σε πολλούς αναφέρει: «Ο Αύγουστος χαμογελά χαϊδεύοντας τα αστέρια των ουρανών, θέλει να ακούει το γέλιο των παιδιών, να ατενίζει την ελπίδα χαραγμένη στο πρόσωπό μας. Καλό μήνα μας εύχεται με λάμψη πονηρή στα μάτια του». Αυτό έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα. Μπορεί να το μελοποιήσει ο Μάλαμας.

*** Έλληνες χρήστες του facebook προσπαθούν να σπάσουν τον αλγόριθμο της πλατφόρμας και έτσι εκτός από τα βραβεία Νόμπελ Λογοτεχνίας, σύντομα Έλληνες χρήστες των κοινωνικών δικτύων θα καταλάβουν χωρίς σοβαρή αντίσταση την Silicon Valley.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook