07-05-2021

Όταν χάθηκε τελείως η μπάλα

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλε ότι θα φέρει τη FIFA για να εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, μόνο που η FIFA βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα από το 2016 και το εξυγιαίνει, με τα γνωστά καταπληκτικά αποτελέσματα. Φαίνεται πως όταν άκουσε για κάποια Φίφα που βρίσκεται στη χώρα, νόμιζε ότι είναι κάποια κυρία που έχει όνομα, το οποίο είναι το θηλυκό του… Φίφη.

*** Στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζουν ξένοι παίκτες και σφυράνε ξένοι διαιτητές. Το μόνο που μένει είναι να φέρουμε και ξένους οπαδούς και το πρόβλημα λύθηκε! Για ξένους παράγοντες δεν το συζητάμε. Αυτοί δεν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με  το ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε από το τηλέφωνο.

*** Απίστευτα ταλαντούχος ο Λευτέρης Αυγενάκης στο να δίνει λύση σε κρίσεις. Να τον πάρει ο ΟΗΕ ως παρατηρητή για μικρή διασυνοριακή διαμάχη και να γίνει μέσα σε τρεις μέρες παγκόσμιος πόλεμος.

*** Σε ετοιμότητα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, για να παραγγείλει 37 δισεκατομμύρια εμβόλια, ώστε να εξαφανίσει τον ιό μέσα σε ένα τέταρτο.

*** Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη «Γ@μ@τε, γιατί χανόμαστε» ως τοποθέτησή του στο δημογραφικό. Σωστή η παρατήρηση του φερέλπιδος νέου πολιτικού, αν και στα χρόνια της κρίσης ισχύει μάλλον περισσότερο το «χανόμαστε, γιατί μας γ@μ@τε».

*** Φοβερή η ιδέα της κυβέρνησης για πλωτό φράγμα 2,7 χιλιόμετρων ανοιχτά της Λέσβου, ώστε να αναχαιτιστούν οι προσφυγικές ροές. Είναι σαν να έχει ένα χωράφι 100 στρέμματα, να βάζεις μία πόρτα στο ένα άκρο της, να την κλειδώνεις και να πιστεύεις ότι είναι αδύνατον κάποιος να πατήσει εκεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ