13-02-2021

Δημήτρης Σούλτας: Η ανευθυνότητα πάρκαρε δυτικά

*** Επί δεκαετίες συζητάμε για τα μπαζωμένα ρέματα, για τα αυθαίρετα και τις πολεοδομικές παραβάσεις. Είναι γεγονός ότι είναι δραστική η συμβολή όλων … στον διάλογο.

*** Έτοιμη να συγκλονιστεί η κοινή γνώμη όταν αποκαλυφθεί ότι σε κάποιες γαλήνιες γωνιές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε φιλήσυχες πολεοδομίες λαδώνονταν μέχρι και τα πόμολα, για να χτιστούν από ρέματα μέχρι …. αδέσποτα.

*** Ο Άδωνις δήλωσε ότι πουλάει νανοβιονικά γιλέκα για να ταϊσει την οικογένεια του. Αν λάβουμε υπόψη ότι εισπράττει τουλάχιστον 6.000 από την βουλευτική αποζημίωση, στην οικογένεια του πρέπει να τρώνε τουλάχιστον 70 γεύματα τη μέρα.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκρότησε 5μελή επιτροπή για προτείνει λύσεις για την καταστροφή στη Δυτική Αττική. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά που συστήνεται επιτροπή στην Ελλάδα. Πραγματικά μεγαλοφυής ιδέα.

*** Έσπασε η “κατάληψη” στο Πολυτεχνείο. Προφανώς οι καταληψίες έμειναν από τσιγάρα και κανένα γαϊδούρι δεν φιλοτιμήθηκε να τους πάει.

*** “Διεστραμμένη δικτατορία η Βόρεια Κορέα” είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, που είναι γνωστό ότι είναι φανατικός θεματοφύλακας της διεστραμμένης δημοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ