30-10-2020

Δημήτρης Σούλτας: Από το Αφγανιστάν μέχρι το Aυνανιστάν

*** Ο Ντόναλντ Τραμπ θα συνεχίσει με μεγαλύτερη ένταση τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, ακολουθώντας τα βήματα του Νίξον που είχε υποσχεθεί απεμπλοκή από το Βιετνάμ, μπήκε ακόμα πιο βαθιά στον πόλεμο και στο τέλος σημείωση τη γνωστή περήφανη νίκη.

*** Έτοιμος ο Άδωνις Γεωργιάδης να ηγηθεί νέας εκστρατείας κατά του κομμουνιστικού κινδύνου. Θα αποκαλύψει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των αριστερόχειρων.

*** Από Σεπτέμβριο ξεκινά η λοταρία του υπουργείου Οικονομικών για όσους ψωνίζουν μέσω καρτών με δώρο μετρητά 1.000 ευρώ. Έτσι επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ότι λεφτά από το Ελληνικό Δημόσιο μπορεί να πάρεις μόνο …κατά τύχη.

*** Ο Γιάννης Ραγκούσης ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης». Ξέφρενα πανηγύρια σε όλη τη χώρα και από τους 2,5 οπαδούς του.

*** Ο εισαγγελέας προτείνει να παραπεμφθεί σε δίκη ο Χριστοφοράκος. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στην ταχύτητα του φωτός σημείωσε η Ελληνική Δικαιοσύνη. Πιστεύεται ότι αν ο Χριστοφοράκος εκδοθεί στην Ελλάδα, η δίκη θα αρχίζει γύρω στο 2035, θα τελειώσει γύρω στο 2062 και έτσι στο σκάνδαλο Siemens θα αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη.

*** Παίκτης του Survivor θα είναι κεντρικός παρουσιαστής στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σε λίγα χρόνια παίκτης reality ενδεχομένως να παρουσιάζει και την οικονομική πολιτική νέας χρονιάς. Σε σκληρό reality ζούμε ούτως ή άλλως.