18-01-2021

Σχόλιο: Άκαφτος ο Καμμένος

Χωρίς κορώνες -και μακριά από την έξαψη της νίκης- ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, παρέμεινε ψύχραιμος και άκαφτος. Δεν κάηκε από το σύστημα. Τον διέσωσε το λαϊκό ένστικτο της Δεξιάς που τον οδήγησε σε αποφάσεις εν θερμώ και όχι εν ψυχρώ.

«Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δίνει τέλος στην εποχή της μεταπολίτευσης», δήλωσε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Είδαμε να συνασπίζονται με την άποψη του “ναι” όλες οι παλιές δυνάμεις του τόπου πολιτικοί που στο παρελθόν είχαν έρθει σε αντιπαράθεση να βρίσκονται στην ίδια πλευρά της μειοψηφίας του ελληνικού λαού».

Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι οι ψηφοφόροι έζησαν μια εβδομάδα τρόμου, «μια εβδομάδα όπου το σύνολο των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης δυστυχώς εκφόβισαν και τρομοκράτησαν τον ελληνικό λαό». 

Ακόμη, σημείωσε πως «ο λαός είπε ένα μεγάλο όχι στην πολιτική της λιτότητας, που έχει οδηγήσει έναν περήφανο λαό στην εξαθλίωση» και πρόσθεσε ότι απέδειξε για άλλη μια φορά πως δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε ο ελληνικός λαός να είναι αύριο ενωμένος και συμπλήρωσε ότι αύριο η κυβέρνηση συνεχίζει τη διαπραγμάτευση από εκεί που την άρχισε.

Παράλληλα έκανε λόγο για κλείσιμο των τραπεζών με προτροπή της αντιπολίτευσης και για απειλές σε εργαζομένους ότι θα απολυθούν, αν ψηφίσουν «όχι».

«Ζήτησαν από ένα περήφανο έθνος να γονατίσει και να προσκυνήσει σε αυτούς που στόχο έχουν την αλλοίωση της Ευρώπης των μεγάλων οραματιστών» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος και κάλεσε τον ελληνικό λαό να παραμείνει ενωμένος αύριο.

«Ο λαός σήμερα αποφάσισε ότι θα πει “όχι” στον εκβιασμό και “ναι” στην Ε.Ε. της Δημοκρατίας» συμπλήρωσε.

Π.Π.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ