15-05-2021

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Πολιτικός… ηγούμενος

*** Πολλές καραμπόλες στον ανασχηματισμό της «σκιώδους κυβέρνησης» του Κούλη στη ΝΔ. Αντί να αλλάξει Τομεάρχες, τοποθέτησε το υπουργικό συμβούλιο του Σαμαρά.  

*** Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η Σοφία –τομαλιπωςειναι- Βούλτεψη αναλαμβάνουν Τομεάρχες στο υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής. Ο επαγγελματίας κλόουν του τσίρκο Μεντράνο στον οποίο πρότεινε τη θέση αρχικά ο Κούλης, δεν ήταν διαθέσιμος αυτή την περίοδο.

*** Στο υπουργείο Άμυνας, Τομεάρχης θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και στο προστασίας του πολίτη ο Μάκης Βορίδης. Δε θα μπορούσε να υπάρχει ισχυρότερος συμβολισμός, μία μέρα μετά την επέτειο του πολυτεχνείο. Κρίμα που δε ζούν πια ο Στυλιανός Παττακός και ο Γιώργος Παπαδόπουλος να τους καμαρώσει!

*** Ο Βασίλης Κικίλιας θα είναι τελικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Κέρδισε στο νήμα τη θέση από μια τοστιέρα που έχει χρόνια στο γραφείο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

*** Στο Άγιο Όρος βρέθηκε ανήμερα της 17ης Νοέμβρη, ο πολιτικός κρατούμενος κατά τη διάρκεια της χούντας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού και στήριξης της επιχειρηματικότητας!

Μητσοτάκης: Ζητάμε την ευλογία και στήριξη της Παναγίας για την πατρίδα!

Παναγία: ΕΣΠΑ να πάρεις!

***Αγχωμένο τον βλέπω πάντως τον Κούλη μετά την επίσκεψη Ομπάμα. Θα βαστήξει γερά ο Σόιμπλε; Θα τον περιμένουν οι επενδυτές;

Αν συρρικνώσεις τις δημόσιες δαπάνες θα συρρικνωθεί και η οικονομία. Το χρέος δεν είναι βιώσιμο.
Άρχισε πάλι τις μαλακίες ο Βαρουφάκης;
Ο Ομπάμα το είπε!
Καλά, είδες ο λέτσος ο Τσίπρας που του μιλούσε στον ενικό; 
Ήταν προσυνεννοημένο και ο Ομπάμα με το μικρό του μιλούσε!
4 άδειες δεν είναι αρκετές. Αυτά τα ρυθμίζει η αγορά! Σοβιετία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ