28-02-2021

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Οι ακραίοι έχουν χρέη

*** Το κόμμα του κ. Χριστοφοράκου, της Siemens και των τηλεφωνικών κέντρων, του Παπασταύρου, του Σκλαβούνη, των δεκάδων καταδικασμένων για διαφθορά στελεχών, των Panama Papers, της λίστας Λαγκάρντ και των λιστών Μπόργιανς, των θαλασσοδανείων, της «Mayo» και της ΑΓΕΤ, του Κήρυκα Χανίων και γενικώς της οικογένειας Μητσοτάκη… το κόμμα που χρωστά 200 εκατομμύρια σε όποιον αναπνέει… Αυτό το κόμμα θέλει να κυβερνήσει ξανά, έχοντας ως ηγεσία ότι πιο ακραίο έχει αναδείξει η συντηρητική παράταξη. Σα να παραγγέλνει ο Χάνιμπαλ, βραστό κουνουπίδι.

*** Πάντως, μιας και γιορτάσαμε πρόσφατα την επέτειο του ΟΧΙ, κανένας δεν τίμησε διαχρονικά πιο πολύ από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Καναλάρχες το επιφώνημα “Αέρα” στα βουνά της Πίνδου! Μέχρι και τα δάνειά τους έπαιρναν έτσι!

*** Οι Νεοφιλελέδες ήταν αναμφίβολα διορατικοί από την αρχή της κρίσης. Αναγνώρισαν τον εχθρό και “λόκαραν” πάνω του, τον ρητορικό τους λόγο. Όχι βέβαια στους ισχυρούς. Όχι στη διαπλεκόμενη εξουσία που ξεζούμισε το δημόσιο χρήμα. Όχι τη διεφθαρμένη ελίτ και τους πολιτικούς της υπαλλήλους. Όχι! Στους αδύναμους, την “πλέμπα” όπως λένε… τον μπύθουλα και τον Παναγιωτάκη…

*** Αυτό το αστείο που για την υπόθεση της Marfin αποφασίζουν την αθώωση των κατηγορούμενων τα δικαστήρια και όχι τα ιδιωτικά κανάλια θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή

*** Έλα Φώφη, πήρε ο Πέδρο Σάντσεθ ρε συ. Ήθελε να σου πει πως τον εκβίαζαν ΜΜΕ και τράπεζες να στηρίξει Ραχόι και να βρίζει τους Ποδέμος. Ξέρεις εσύ λέει…

santseth

*** Αδυνατούν να καταλάβουν οι ταλιμπάν του Κούλη πως το να γελάς με την ακροδεξιά, νεοφιλελεύθερη κατάντια της ΝΔ, δε σε κάνει ταλιμπάν του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό έμαθαν, αυτό ξέρουν!

Ο αδερφός της Ντόρας προσπαθεί να πείσει πως δεν έκανε πολιτική καριέρα με το όνομά του… που ούτε για δοκιμαστή στρωμάτων δεν θα τον παίρνανε αν δεν τον λέγανε Μητσοτάκη!

mitsotakis-onoma

To μέλος της ΝΔ και γιος του βασανιστή της Μακρονήσου, Χρήστος Σκαλούμπακας, έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για την πολιτική στρατηγική του κόμματος.

skaloubakas-adonis-xrysh-avgi

Όχι, δεν είναι ακροδεξιοί στη ΝΔ:

voridis-plefris

boridis-synedrio-lepen georgiadis-pattakos voridis-lepen voridis-nazi erotas-neonazi-ntora mitsotakis-kasidiaris

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ