15-05-2021

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Φρανκενστάιν τζούνιορ

*** Ο αδερφός της Ντόρας στη ΔΕΘ αποκάλυψε πως μπορούν να μειωθούν οι δαπάνες του δημοσίου χωρίς απολύσεις στο δημόσιο. Όταν ήταν υπουργός τις απολύσεις τις έκανε για καθαρά προσωπική απόλαυση!

*** Αν είχε χιούμορ το ΣΔΟΕ θα έστελνε “Ραμπό” να ελέγξουν μερικούς απο το εκλεχτό ακροατήριο του Κούλη στη ΔΕΘ…

*** Η κυβέρνηση της ΝΔ θα κυβερνήσει με τους αρίστους, υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ξέρετε, με Άδωνη, Βορίδη, Παπαμιμίκο, Παπασταύρου, Σκλαβούνη, Νίκο Γεωργιάδη, Ντόρα, Βούλτεψη, Πλεύρη, Μαρτίνη, Αλεξία… Πορτοσάλτε, Πρετεντέρη, Μπάμπη…

*** Η ΝΔ μέχρι στιγμής έχει “συμπαρασταθεί” στον Παπασταύρου, τη Siemens, το Ψυχάρη, τον Αλαφούζο, τον Μαρτίνη, το Στουρνάρα, το Μηλιώνη, το Φλώρο και δεκάδες μεγάλες επιχειρήσεις-μπαταχτσήδες…. αλλά όταν γίνει κυβέρνηση θα πατάξει τη διαφθορά και τη διαπλοκή!

*** Το Μητσοτακέικο είναι η απόδειξη πως οι “ικανοί για όλα”, πάντα χαρακτηρίζουν τους άλλους ως ανίκανους!

*** Σοκάρει η είδηση πως ο Τομεάρχης Πολιτισμού της ΟΝΝΕΔ καταφέρθηκε κατά του Θεάτρου Τέχνης που θα ανεβάσει παράσταση με κείμενα του blogger Πιτσιρίκου. Κανείς δεν περίμενε πως η ΟΝΝΕΔ είχε τομέα Πολιτισμού!

*** Είναι ταυτόχρονα αστείο και δυστοπικό. Ακούμε συνεχώς από το «μέτωπο της λογικής» να αναφέρεται στις «δυνάμεις της δημιουργίας» … ποτέ όμως, όταν το λένε αυτό, δεν αναφέρονται στην καλλιτεχνική και την πνευματική δημιουργία. Μιλάνε αποκλειστικά για τη δημιουργία πλούτου και κέρδους… και αυτό εξηγεί τόσα πολλά!

*** Όλο το μνημονιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα, όλη η καπιταλιστική κρίση, συνοψίζεται σε μια πρόταση… Έχει σαπίσει η κουφάλα ο τραπεζίτης και εμείς βγάζουμε τους φρονιμίτες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ