13-04-2021

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Πατρίς, γραβάτα, φωτογένεια

*** To ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι διατηρούνταν με μηχανήματα στη ζωή μέχρι να κατασκευαστεί ο κατάλληλος αντίπαλος για τον Τσίπρα! Μη γελάτε ρε, ναι τον Κούλη εννοώ… τέτοια απελπισία η διαπλοκή!

*** Παραπέμπονται λέει σε νέα δίκη 36 άτομα, ανάμεσά τους εφοπλιστές και άλλοι επιχειρηματίες, για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, το 1999! Κατάλαβες κύριε; Η κυβέρνηση καταστρέφει τη χώρα, διορίζει τους δικούς της και την πληρώνουν πάλι υγιείς επιχειρηματίες… κατάλαβα να λες!

*** Μετά τις επικές δημοσκοπήσεις της Metron Analysis για τα “Παραπολιτικά” και του Πρώτου Θέματος (τα αποτελέσματα της οποίας τα ξέραμε ήδη από την Κυριακή το βράδυ), ετοιμάζει λέει μία και ο ΣΚΑΙ! Στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση ο Κυριάκος προηγείται και του Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα των Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ!

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση το 78.6% ζητάει να απολυθεί ενώ 2 στους 3 εργαζομένους επιθυμούν μείωση του μισθού τους. Θετι…

Δημοσιεύτηκε από Adiasistos στις Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

*** Eίμαι υπέρ του να ενωθούν όλες οι “φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις” υπό τον Κυριάκο! Με καινούργιο ΑΦΜ, για να μην έχουν χρέη! Μπορούν να ονομάσουν το κόμμα “Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.”

*** Μην έχετε αμφιβολία, ο μητσοτακισμός επιστρέφει πιο νεοφιλελεύθερος (γίνεται, γίνεται) και διψασμένος για αίμα από ποτέ

*** Να φοβάσαι τον πολιτικό που περιφέρει την οικογενειακή ζωή του και τα ανήλικα παιδιά του σε Τατιάνες και social media! Είναι ικανός για όλα… για όλα όμως!

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι προϊόν οικογενειοκρατίας… η οικογενειοκρατία είναι Μητσοτάκης!

*** Τα συστημικά ΜΜΕ είναι ένα εργοστάσιο βίας και διαπλοκής! Εχουν σταματήσει πλέον να παραπληροφορούν… κατασκευάζουν ειδήσεις απ’ το μηδέν ή ανασύρουν παλαιότερες ως τωρινές!

*** Στην Ελλάδα φαίνεται πιο έντονα από παντού, αλλά ο “πόλεμος” που διεξάγεται είναι δευτερευόντως οικονομικός. Είναι κυρίως αντιπαράθεση σκέψης, κουλτούρας και νοοτροπίας. Η βασικότερη προτεραιότητα του νεοφιλελευθερισμού -μετά την μετατροπή του πολίτη σε ιδιώτη- είναι να αποκόψει κάθε σχέση του ανθρώπου με την τέχνη, τον πολιτισμό, την καλλιέργεια και την κριτική σκέψη! Και τα αποτελέσματα στη χώρα μας είναι ενθαρρυντικά… για το νεοφιλελευθερισμό.

*** Η εθνική ταυτότητα είναι επίπλαστη και κατασκευασμένη. Καμία γονιδιακή σχέση δεν έχεις με τον θλιβερό μικροαστό που κοιτάζει την πάρτυ του, τον νοικοκυραίο που ανακουφίστηκε με την εκλογή Κυριάκου … και με αυτόν που γεννήθηκε τυχαία σε ένα οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και νιώθει περήφανος για κάποιους που έζησαν χιλιάδες χρόνια πριν στον ίδιο γεωγραφικό χώρο. Η εθνική ταυτότητα είναι όπως η επιλογή διαμερίσματος… μετά από λίγο καιρό καταλαβαίνεις πως απλά έτυχε να είσαι κάτω απ’ τον μαλάκα του πάνω ορόφου

*** Respect στον Άδωνη, θέλει τρομερό τελέντο να λές το πιο χοντροκομμένο ψέμα χωρίς απολύτως κανένα ενδοιασμό

Στους δρόμους γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί! Τελευταία φορά που είχαν βγει –και πάλι με γραβάτες- ήταν στη συγκέντρωση των «Μένουμε Ευρώπη» στο Καλλιμάρμαρο, με Κούλη και Πατούλη… ε, μείνανε!

Lawyers' protest rally in Athens, Greece on Jan. 14, 2016. / Συγκέντρωση διαμαρτυρίας δικηγόρων και πορεία προς τη Βουλή, Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2016.

Lawyers' protest rally in Athens, Greece on Jan. 14, 2016. / Συγκέντρωση διαμαρτυρίας δικηγόρων και πορεία προς τη Βουλή, Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2016.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ