26-02-2021

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: «Όση ώρα εγώ μιλάω, εσείς ψηφίζετε»

*** 41,5%… τόσο αυξήθηκε το μερίδιο πλούτου του 1% των πιο πλούσιων Ελλήνων, τα τελευταία 6 χρόνια #metonKyriako

*** Αν βγει πάντως ο Κούλης πρόεδρος στη ΝΔ…. Αντί στεφάνων για το Ποτάμι, να κατατεθεί το αντίτιμο των 2,80 σε κουβούκλιο της επιλογής σας στην Αττική Οδό!

*** Όσο πιο υπερβολικό είναι το ψέμα, τόσο πιο πειστικό θα είναι για την κοινή γνώμη. Τόσα χρόνια μιντιακής κατήχησης δεν πήγαν χαμένα

*** Bλέπω πως στα social media ποστάρουν με πόνο για τις συντάξεις κάτι παιδάκια που είχαν βγάλει το σκασμούλη στις προηγούμενες 12 διαδοχικές μειώσεις από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!

*** Πόσο αστείο να βλέπεις τους “Μένουμε Ευρώπη”, του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, να ουρλιάζουν για το ασφαλιστικό. Aυτοί που έλέγαν “φέρτε ότι συμφωνία να’ ναι και υπογράψτε… Junkerweloveyou”

*** Ως είδος πάντα θέλαμε να δικαιολογήσουμε μεταφυσικά τα χειρότερα μας δολοφονικά ένστικτα. Επινοήσαμε από τις θρησκείες μέχρι το αόρατο χέρι της αγοράς…

*** Να νομίζεις ότι προέρχεσαι απ’ τον Αριστοτέλη και το Διαφωτισμό, ενώ είναι προφανές πως προέρχεσαι απ’ τον πίθηκο και το Βυζάντιο… πόσο θλιβερό;

*** Ο Άδωνις είναι το τελευταίο στάδιο ανθρώπου με φασίζουσα νεοφιλελέπρα! Η ασθένεια προσβάλλει και ανθρώπους γύρω μας, φαινομενικά φυσιολογικούς μέχρι το 2009!
Σε αρχικά στάδια παρατηρείται έντονη τάση απόδοσης συλλογικής ευθύνης με επανάληψη της φράσης “ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξη”, ενώ καθώς η ασθένεια προχωράει ο ασθενής παρουσιάζει τάσεις παραληρηματικού στρες μονολογώντας συγκεκριμένες λέξεις όπως “λαϊκισμός”, “Στάλιν”, “σοβιετία”, “δημόσιοι υπάλληλοι”, “κοινή λογική”, “ιδιωτικός τομέας” κ.ά.

*** Aυτή την εμμονή των 2 νεφρών/συνταξιούχο δεν την καταλαβαίνω

ΥΓ. Το ξέρω πως η φράση «αυτά που γράφω είναι αποκλειστικά προσωπική άποψη και αίσθηση», είναι άγνωστη σε πολλούς, αλλά ας το επαναλάβω. ‘Ο,τι γράφεται σε αυτή τη στήλη ούτε λογοκρίνεται, ούτε υποβάλλεται!

#metonKyriako

ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ

Ο αγκυλωτός σταυρός στα μολυσμένα ύδατα του Πειραιά …

PEIRAIAS

9 μηνών και το βούτηξε ο πατέρας του για να πιάσουν το σταυρό… αλλά μη ξεχνάμε, οι gay δεν κάνουν για γονείς…

CYDFZcFWEAAOnDb

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ