Το μυστικό για το τέλειο τζιν τόνικ – Ποιο είναι το λάθος που κάνουν όλοι

Για να πετύχετε ένα καλό τζιν τόνικ δεν χρειάζεται μόνο καλής ποιότητας τζιν ή κατάλληλη αναλογία με τόνικ.

Ο Ντέιβιντ Σμιθ, ειδικός του τζιν και ambassador γνωστής εταιρείας, εξηγεί στο Good Housekeeping σημαντικό ρόλο παίζει και το πότε θα το πιεις από τη στιγμή που στο σερβίρουν. Οι περισσότεροι το καταναλώνουν αμέσως μόλις το σερβίρουν.

Όπως υποστηρίζει, δεν πρέπει να καταναλώσεις αμέσως μόλις σου το σερβίρουν, αλλά ένα έως δύο λεπτά αργότερα επιτρέποντας στον πάγο να λιώσει λίγο και να κάνει ακόμη καλύτερη τη γεύση του ποτού.

«Ο πάγος “απορροφά” τη θερμοκρασία του ποτού. Όταν ο πάγος αρχίζει να λιώνει, βοηθά τις γεύσεις να παντρευτούν», λέει χαρακτηριστικά.