Η ∆ιοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου – Γ.Ν – Κ.Υ Νεαπόλεως «∆ιαλυνάκειο» ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόµων, για την αντιµετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων της Οργανικής Μονάδας της Έδρας Αγίου Νικολάου του ΓΝ Λασιθίου -ΓΝ-ΚΥ Νεαπόλεως “∆ιαλυνάκειο” και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

20 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ -ΣΤΡΙΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γ.Ν ΛΑΣΙΘΙΟΥ-ΓΝ-ΚΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ «∆ΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ» (ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑ∆Α Ε∆ΡΑΣ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ), Κ. Παλαιολόγου & Κνωσού Άγ. Νικόλαος, ΤΚ 72100 Πληροφ.: Μ. Τζανάκης τηλ.: 2841343157.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς, το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της Οργανικής Μονάδας της Έδρας Αγ. Νικολάου του Γ.Ν ΛΑΣΙΘΙΟΥ – ΓΝ – ΚΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ «∆ΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ», καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος του ∆ήµου Αγίου Νικολάου, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόµο, εξαιρετέα (δηµόσια αργία) ή µη εργάσιµη, τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας