Ο ∆ήµος Σάµου, σύµφωνα µε την υπ΄ αριθ. 112/2017 απόφαση του ∆ηµοτικού του Συµβουλίου, η οποία ελέγχθηκε για τη νοµιµότητά της µε την υπ΄ αριθ. 32511/σχετ.30697/2-6-2017 απόφαση της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Αιγαίου / Τµήµα ∆ιοίκησης Ν. Σάµου, ανακοινώνει ότι πρόκειται να προβεί στην πρόσληψη τεσσάρων {4} ατόµων των παρακάτω ειδικοτήτων, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου τρίµηνης διάρκειας, για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας του ∆ήµου Σάµου ως εξής:

4 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 

Καλούνται οι ενδιαφερόµενοι που κατέχουν τα υπό του νόµου προβλεπόµενα προσόντα, όπως υποβάλλουν αίτηση µε τα σχετικά δικαιολογητικά στην ∆ιοικητική υπηρεσία του ∆ήµου εντός αποκλειστικής προθεσµίας τεσσάρων {4} ηµερών από την ανάρτηση της παρούσας ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων του ∆ήµου, ήτοι µέχρι και 15-6-2017.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας