Το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ” προκηρύσσει την πλήρωση τριών (3) θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ, επί θητεία, ειδικότητας ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ (για τη ΜΕΘ) στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β΄ για το Γ.Ν.Α. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ – ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ, Νοσοκομειακή μονάδα «Σισμανόγλειο».

Η Αίτηση-Δήλωση και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Τμήμα Γραμματείας του Νοσ. Μονάδας “ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ” (στον 1ο όροφο του παλιού κτιρίου) σε τρία (3) αντίγραφα μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από 04.08.2017 μέχρι και 23.08.2017.

Αιτήσεις-Δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας, δεν γίνονται δεκτές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παίρνουν συμπληρωματικές πληροφορίες από το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού του ανωτέρω Νοσοκομείου. (τηλ. 2132058194 – 160)

Αιτήσεις-Δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισθείσα προθεσμία, στη Γραμματεία (Πρωτόκολλο) του Νοσοκομείου στην διεύθυνση: «Γ.Ν.Α. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ», Σισμανογλείου 1 – Τ.Κ. 15126 Μαρούσι.

Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας