Η Σχολή Αστυφυλάκων/Τµήµα ∆οκίµων Αστυφυλάκων Ρεθύµνου προκηρύσσει την πρόσληψη µε επιλογή, διδακτικού προσωπικού µε ωριαία αποζηµίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών τους, και καλούν αυτούς/-ες που επιθυµούν να διδάξουν κατά την 3η εκπαιδευτική περίοδο, εκπαιδευτικής σειράς 2015 – 2017 στο πλαίσιο της σχετικής θεωρητικής εκπαίδευσης και των πτυχιακών εξετάσεων, όπως υποβάλλουν σχετική αίτηση.

Υποβολή και Έλεγχος ∆ικαιολογητικών

Η υποβολή των αιτήσεων µε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται µέχρι την 14:00 ώρα της 20 Ιουλίου 2017, προσωπικά από τους υποψηφίους ή από εξουσιοδοτηµένους αντιπροσώπους τους στο Τµήµα ∆οκίµων Αστυφυλάκων Ρεθύµνου.

Επίσης, είναι δυνατή η υποβολή των αιτήσεων και ταχυδροµικά στην ανωτέρω διεύθυνση. Μετά την 19 Ιουλίου 2017 ∆ΕΝ θα γίνουν δεκτές αιτήσεις.

Επικοινωνία – Πληροφορίες

Λοιπές πληροφορίες και λεπτοµέρειες παρέχονται από το Τµήµα ∆οκίµων Αστυφυλάκων Ρεθύµνου στα τηλέφωνα του Γραφείου Σπουδών 2831040108 – 2831040109

Δείτε την προκήρυξη εδώ. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας