Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ) εκδηλώνει ενδιαφέρον για την σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης της Πράξης με τίτλο: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ», για τους δικαιούχους της 2ης Προκήρυξης του Μέτρου 112 «Ενισχύσεις για Νέους Γεωργούς» όπως αυτοί εντάχθηκαν στο πλαίσιο του ΠΑΑ 2007- 2013 και συνεχίζονται ως ανειλημμένες υποχρεώσεις στο πλαίσιο του Μέτρου 06 του ΠΑΑ 2014- 2020, στο Μέτρο 01 «Δράσεις μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης» του ΠΑΑ 2014-2020».

Τα προγράμματα κατάρτισης στο πλαίσιο της ανωτέρω Πράξης θα υλοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα Ιούνιος 2017 έως Οκτώβριος 2017.

Συγκεκριμένα ενδιαφέρεται για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα – εκτός του ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ, με αντικείμενο την υποστήριξη, επίβλεψη και συντονισμό για

α) την οργάνωση, διεξαγωγή, παρακολούθηση της διενέργειας κάθε προγράμματος κατάρτισης,

β) συντονισμό επιμορφωτών και εκπαιδευομένων,

γ) έλεγχο των προγραμμάτων κατάρτισης και

δ) συμβολή στις διαδικασίες διαχείρισης του έργου, σε συνεργασία και με την καθοδήγηση των Περιφερειακών Υπευθύνων των Προγραμμάτων των Κέντρων ΔΗΜΗΤΡΑ .

Οι ενδεικτικές ανάγκες για τη σύναψη συμβάσεων έργου ανά Περιφερειακή Ενότητα παρουσιάζονται στον ακόλουθο πίνακα:

ΣΕΡΡΩΝ6
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ2
ΗΜΑΘΙΑΣ2
ΠΙΕΡΙΑΣ1
ΚΙΛΚΙΣ1
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ1
ΑΡΤΑΣ1
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ                                   2
ΠΡΕΒΕΖΑΣ1
ΚΕΡΚΥΡΑΣ1
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ1
ΖΑΚΥΝΘΟΥ1
ΛΕΥΚΑΔΑΣ1
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ3
ΑΧΑΪΑΣ3
ΗΛΕΙΑΣ3
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ2
ΤΡΙΚΑΛΩΝ1
ΛΑΡΙΣΑΣ4
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ3
ΦΩΚΙΔΑΣ1
ΕΥΒΟΙΑΣ3
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ4
ΛΑΚΩΝΙΑΣ3
ΑΡΚΑΔΙΑΣ1
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ1
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ2
ΚΥΚΛΑΔΩΝ2
ΛΕΣΒΟΥ5
ΣΑΜΟΥ2
ΧΙΟΥ2
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ2
ΧΑΝΙΩΝ4
ΡΕΘΥΜΝΟΥ4
ΛΑΣΙΘΙΟΥ3
ΑΤΤΙΚΗΣ1

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι πτυχιούχοι Γεωτεχνικοί με αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στο συντονισμό,την οργάνωσηκαι την υλοποίηση τουλάχιστον πέντε (5) προγραμμάτων κατάρτισης αγροτών, κατά προτίμηση 150 ωρών το καθένα.

Η συνολική αμοιβή ορίζεται σε 1.000 € ανά πρόγραμμα κατάρτισης. Η χρονική διάρκεια του έργου θα προσδιορίζεται κατά την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης έργου, ανάλογα με τον αριθμό των προγραμμάτων τα οποία θα υλοποιήσει ο συμβαλλόμενος. Ως ελάχιστη χρονική διάρκεια υλοποίησης κάθε προγράμματος ορίζεται ο ένας μήνας. Αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την ανάθεση της έδρας καθώς και τον αριθμό υλοποίησης των προγραμμάτων που θα αναλάβει ο κάθε συμβαλλόμενος, είναι ο περιφερειακοί συντονιστές, όπως αυτοί έχουν οριστεί με την 27/90η/2-5-2017 Απόφαση του ΔΣ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Σε περίπτωση όπου υλοποιούνται ταυτόχρονα άνω του ενός προγράμματα κατάρτισης (όταν δηλαδή η έναρξη των προγραμμάτων κατάρτισης γίνεται με διαφορά μέχρι 5 ημερών από την ημερομηνία έναρξης του πρώτου από τα προγράμματα που υλοποιούνται ταυτόχρονα), η αμοιβή διαμορφώνεται ως εξής: 1.400 € / για την ταυτόχρονη υλοποίηση 2 προγραμμάτων, 1.600 €/ για την ταυτόχρονη υλοποίηση 3 προγραμμάτων και 2.000 €/ για την ταυτόχρονη υλοποίηση 4 και άνω προγραμμάτων (συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων), θα καταβληθεί δε, είτε με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών του αντισυμβαλλόμενου (αφορά στους ελεύθερους επαγγελματίες), είτε με τίτλο κτήσης (απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης – αφορά στους δημοσίους υπαλλήλους ή υπαλλήλους του ευρύτερου δημοσίου τομέα). Οι δαπάνες μετακινήσεων που κρίνονται απαραίτητες από τον Περιφερειακό Υπεύθυνο για την υλοποίηση των Προγραμμάτων είναι επιλέξιμες.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλούνται να υποβάλουν αίτηση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση http: //katartisi.elgo.gr από 19/05/2017 έως και 31/05/2017 και ώρα: 15:00.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για την κάλυψη των αναγκών σε έως δύο (2) Νομούς. Υποψήφιοι που έχουν ενταχθεί στο μητρώο εκπαιδευτών και έχουν επιλεγεί ως εκπαιδευτές μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην παρούσα εκδήλωση ενδιαφέροντος. Οι επιλεγέντες ως συντονιστές δεν μπορούν να απασχοληθούν ταυτόχρονα και ως εκπαιδευτές στα προγράμματα κατάρτισης κατά τη διάρκεια της σύμβασής τους.

 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας