Το Πανεπιστηµιακό Γενικό Νοσοκοµείο Ηρακλείου – Πα.Γ.Ν.Η –Γ.Ν “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ” προκηρύσσει:

1.Την πλήρωση πέντε (5) θέσεων, επί θητεία, ειδικευµένων ιατρών, του κλάδου Ε.Σ.Υ., ειδικότητας Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευµονολογίας-Φυµατιολογίας ή Χειρουργικής ή Αναισθησιολογίας ή Νεφρολογίας (για τη Μ.Ε.Θ.), του κλάδου Ε.Σ.Υ., στον εισαγωγικό βαθµό του Επιµελητή Β’, για το Νοσοκοµείο µας.

2. Την πλήρωση δύο (2) θέσεων, επί θητεία, ειδικευµένων ιατρών, του κλάδου Ε.Σ.Υ., ειδικότητας Παιδιατρικής (για τη Μ.Ε.Ν.Ν.), στον εισαγωγικό βαθµό του Επιµελητή Β΄, για το Νοσοκοµείο µας.

∆ΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Για τις παραπάνω θέσεις γίνονται δεκτοί ως υποψήφιοι όσοι έχουν:

α. Ελληνική Ιθαγένεια (πλην όσων προέρχονται από Κράτη Μέλη της Ε.Ε.)

β. Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλµατος.

γ. Τίτλο αντίστοιχης µε την θέση ιατρικής ειδικότητας.

δ. Ηλικία που να µην υπερβαίνει το 50ο έτος για τους Επιµελητές Β’.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η Αίτηση – ∆ήλωση µε όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Τµήµα ∆ιαχείρισης Ανθρώπινου ∆υναµικού του Πα.Γ.Ν.Η. εις τριπλούν, µέσα σε προθεσµία είκοσι (20) ηµερολογιακών ηµερών, δηλαδή από 02-08-2017 έως και 21/08/2017.

Επίσης µπορούν να υποβάλλονται και ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή ή µε εταιρεία ταχυµεταφοράς, µέσα στην ορισθείσα προθεσµία, στη Γραµµατεία του Νοσοκοµείου στη ταχυδροµική διεύθυνση «Πανεπιστηµιακό Γενικό Νοσοκοµείο Ηρακλείου ∆ιασταύρωση Σταυρακίων Βουτών ΤΚ 71110 Ηράκλειο Κρήτης».

Για τις αιτήσεις αυτές η ηµεροµηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδροµείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυµεταφοράς.

Αιτήσεις – δηλώσεις που υποβάλλονται µετά τη λήξη της ως άνω προθεσµίας, δεν γίνονται δεκτές. Κάθε υποψήφιος µπορεί να διεκδικήσει και να κριθεί για περισσότερες της µιας θέσης αλλά για κάθε θέση πρέπει να υποβάλλει ξεχωριστή αίτηση-δήλωση µε όλα τα απαιτούµενα δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόµενοι θα µπορούν να παίρνουν κάθε συµπληρωµατική πληροφορία από το Τµήµα ∆ιαχείρισης Ανθρώπινου ∆υναµικού του Νοσοκοµείου, τηλ: 2810392238 και 2810542067.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας