Ο Δήμος Χαϊδαρίου ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι τριών (23) Υ.Ε. Εργατών – Φυλάκων πυρασφάλειας και δύο (2) Δ.Ε. Οδηγών Γ’ Κατηγορίας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην εισήγηση ως ακολούθως:

  • 23 Υ.Ε. Εργατών – Φυλάκων πυρασφάλειας (Τρείς (3) μήνες) 
  • 2 Δ.Ε. Οδηγών Γ’ Κατηγορίας (Τρείς (3) μήνες)

Δικαιολογητικά:

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους θα υποβάλλουν τα εξής:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας,
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,
  3. Βεβαίωση ανεργίας σε ισχύ,
  4. Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών / άδειας οδήγησης / πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας (για τον κωδ. θέσης 102), καθώς και όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά όπως αναλυτικότερα αναγράφονται στον πίνακα Β. (Σε περίπτωση τίτλων σπουδών ή εν γένει εγγράφων της αλλοδαπής, προσκομίζονται αυτά με επίσημη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα και αναγνώριση ισοτιμίας από την αρμόδια Ελληνική αρχή, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις).
  5. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στο πρώτο μέρος (κεφάλαιο Β΄) του Ν. 3584/2007.

Οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στο Δημοτικό Κατάστημα (Στρ. Καραϊσκάκη 138) κατά τις εργάσιμες ημέρες, από 12-06-2017 μέχρι και 16-06-2017.

Πληροφορίες στα τηλ. 2132047305-306-307 (Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού).ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας