Ο Δήμος Κοζάνης έχοντας υπόψη την υπ’ αριθ. 259/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία ελέγχθηκε ως προς τη νομιμότητά της και εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 72031/26-5-2017 απόφαση Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, προς κάλυψη οικοδομικών και λοιπών εργασιών της Δ/νσης Τεχνικών Yπηρεσιών του Δήμου για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες και έδρα εργασίας:

20 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών

Α.Απαιτούµενα ∆ικαιολογητικά:

1) Αίτηση ( χορηγείται από την υπηρεσία και στην οποία θα αναγράφεται ο ΑΜΚΑ, Α.Φ.Μ., ο αριθμός Μητρώου ΙΚΑ)

2) Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

Β. Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης (Δ/νση: Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 1 ) μέσα σε προθεσμία έξι (6) ημερών από την ανάρτηση της παρούσας (από Δευτέρα 12/06/2017 έως Δευτέρα 19/06/2017). Πληροφορίες παρέχονται καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την υπάλληλο Σοφία Θεοδωρίδου τηλ.24613 50400 .ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας