12-08-2020

Προσλήψεις επτά εργατών γενικών καθηκόντων στον Δήμο Λεβαδέων

Στον τομέα της πυροπροστασίας

Γνωστοποιείται η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού επτά (7) ατόμων, προς κάλυψη των κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας του Δήμου Λεβαδέων.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

2. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για
τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.

3. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο.

4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

5. Επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ, και ο αριθμός μητρώου ΙΚΑ του αιτούντος.

Σημείωση: Σε περίπτωση κατά την οποία δεν καθίσταται δυνατή η αναζήτηση απαιτούμενων δικαιολογητικών είτε με ηλεκτρονικό τρόπο είτε με άλλο, λόγω των τρεχουσών συνθηκών, ο υποψήφιος δύναται να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄75) σύμφωνα με την οποία εφόσον προκύψει προσληπτέος, θα προσκομίσει αυτά σε χρόνο μεταγενέστερο και πάντως άμεσα μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων λόγω του κορονοϊού COVID-19.

Δημοσίευση της ανακοίνωσης

Η παρούσα θα αναρτηθεί στo Πρόγραμμα Διαύγεια και θα δημοσιευτεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Λεβαδέων και στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων (www.dimoslevadeon.gr).

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Δήμο Λεβαδέων από Πέμπτη 11-06-2020 μέχρι και την Τετάρτη 17-06-2020:

1. Με ηλεκτρονικό τρόπο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις email: [email protected], [email protected]

2. Ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή ( Δήμος Λεβαδέων, Σοφοκλέους 15 Λιβαδειά, Τ.Κ 32131 )

3. Κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο Προσωπικού (ημιώροφος) στους αρμόδιους υπαλλήλους: κο. Λουκά Γκικόπουλο και κα. Εύη Τσαμπή, τηλέφωνο επικοινωνίας 22613-50833.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.