14-08-2020

Προσλήψεις 16 συμβασιούχων στον Δήμο Αλμωπίας

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

Ο Δήμος Αλμωπίας ύστερα από την υπ’ αριθ. 124/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύο & τεσσάρων μηνών, αντίστοιχα, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών, ήτοι στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορονοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.

Οι ειδικότητες που ζητούνται:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται έντυπο της αίτησης, συνοδευόμενη από σχετική υπεύθυνη δήλωση, και να την υποβάλλουν, μαζί με τα αναφερόμενα σ’ αυτήν απαραίτητα δικαιολογητικά, στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Αλμωπίας (Δ/νση: Πλ. Αγγ. Γάτσου – Αριδαία) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέσα σε προθεσμία πέντε ημερολογιακών ημερών από την ανάρτησή της στον χώρο ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου. Ήτοι μέχρι και τις 15/06/2020.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.