14-08-2020

Έξι θέσεις εργατών στον Δήμο Ξάνθης

Δείτε τα δικαιολογητικά

Ο Δήμαρχος Ξάνθης ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά έξι (6) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων και με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα, ειδικότητες:

6 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο [email protected] (Τμήμα Διοικητικών – Γραφείο Μητρώων & Διαδικασιών Προσωπικού του Δήμου Ξάνθης, αρμόδιοι υπάλληλοι: Ζαρωτιάδης Παναγιώτης & Ταταρίδου Ελένη – τηλ: 25410-028398 & 25410-83240) ή αν αυτό δεν είναι εφικτό στο Δημαρχείο Ξάνθης, Πλατεία Δημοκρατίας 67132 Ξάνθη, σε κλειστό φάκελο, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της ανακοίνωσης στο πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης και συγκεκριμένα από Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 έως και Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 και ώρα 15:00.

Δείτε την προκήρυξη:

Πηγή: alfavita.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.