26-05-2020

Προσλήψεις επτά ατόμων στον Δήμο Δράμας

Αιτήσεις έως τις 26 Μαρτίου

Ο Δήμος Δράμας ανακοινώνει την πρόσληψη επτά (7) ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου για την υλοποίηση του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), με την παρακάτω ειδικότητα και θέση:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, λόγω της έκτακτης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα (πανδημία κορονοϊού), στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Δράμας, Βερμίου 2 & 1ης Ιουλίου, Τ.Κ. 66133 Δράμα, απευθύνοντάς την στην Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κ. Λουκίδου Ευανθία (τηλ. Επικοινωνίας 2521350682).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από Δευτέρα 16/03/2020 έως και Πέμπτη 26/03/2020.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.