16-07-2020

Προσλήψεις διοικητικού προσωπικού στο ΕΚΠΑ

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας

Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου σε θέσεις διοικητικού προσωπικού ανακοίνωσε το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αναλυτικά:

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου, με ένα (1) άτομο για την ειδικότητα: ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) Διοικητικής Υποστήριξης στο έργο με Κ.Ε. 15351, τίτλο «ΠΜΣ «Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία σε ιατρικό πλαίσιο»» και Επιστημονική Υπεύθυνη την Καθηγήτρια, κυρία Λαζαράτου Ελένη.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της πρότασης ορίζεται η 12η Νοεμβρίου 2019.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη συμβάσεως εργασίας ορισμένου χρόνου με ένα (1) άτομο, τo οποίo θα απασχοληθεί στο έργο Κ.Ε. 14560 και τίτλο «Ανάπτυξη Διασυνοριακού Ολοκληρωμένου Καινοτόμου Ευφυούς Συστήματος Διαχείρισης Πόρων, Λήψης Αποφάσεων και Εκπαίδευσης στην αντιμετώπιση Φυσικών και Τεχνολογικών Καταστροφών και Ανθρωπογενών και Κοινωνικών Κρίσεων (ΑΙΓΙΣ)», στο πλαίσιο κάλυψης των αναγκών του ως άνω έργου. Η σύμβαση εργασίας που θα συναφθούν δύναται να ανανεωθεί ή παραταθεί χωρίς περιορισμό, μετά από απόφαση του αρμοδίου οργάνου του ΕΛΚΕ και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, μέχρι την ημερομηνία λήξης του έργου ή σε περίπτωση παράτασης αυτού έως το τέλος της παράτασης.

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου, με ένα (1) άτομο, για την κάλυψη των αναγκών του έργου με Κ.Ε. 13527 και τίτλο «Oncolytic gene therapy of malignant plasma cells by novel lentiviral vectors pseudotyped with measles virus glycoproteins», του οποίου Επιστημονικός Υπεύθυνος έχει οριστεί ο κος Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της πρότασης ορίζεται η 5η Νοεμβρίου 2019.

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινωνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου, με ένα (1) άτομο, για την κάλυψη των αναγκών του έργου με Κ.Ε. 13460 και τίτλο «Αρχειοθέτηση ασθενών της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής ΕΚΠΑ» του οποίου Επιστημονικός Υπεύθυνος έχει οριστεί ο κος Παναγιώτης Παπαγγελόπουλος.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της πρότασης ορίζεται η 5η Νοεμβρίου 2019

Κατά του πίνακα κατάταξης υποψηφίων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα από την ανάρτηση της Απόφασης του αρμοδίου οργάνου περί έγκρισης του πρακτικού αξιολόγησης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στο διαδικτυακό τόπο του ΕΛΚΕ/ΕΚΠΑ (http://www.elke.uoa.gr).

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.