18-09-2020

Προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας στον ΟΑΕΔ

 

Στην πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας θα προχωρήσει ο ΟΑΕΔ όπως αναφέρει τροπολογία του υπουργείου Εργασίας.

Μέχρι την έκδοση των προσωρινών πινάκων κατάταξης που θα εκδοθούν στο πλαίσιο της ΣΟΧ 3/2018, και σε κάθε περίπτωση μέχρι την 31η Μαΐου 2019, οι συγκεκριμένες ανάγκες καλύπτονται από το προσωπικό που υπηρετεί δυνάμει της ΣΟΧ 1/2018 ανακοίνωσης.

Η προτεινόμενη ρύθμιση αποτελεί προσωρινό μέτρο κάλυψης αναγκών καθαριότητας που λαμβάνεται για εξαιρετικούς λόγους δημοσίου συμφέροντος (σχετιζόμενους με την δημόσια υγεία καθώς και την υγεία και ασφάλεια στους χώρους εργασίας) και λήγει αυτοδικαίως με την έκδοση των οικείων προσωρινών πινάκων κατάταξης ή το αργότερο στις 31 Μαΐου 2019.

Ενόψει του ως άνω δημοσίου συμφέροντος που σχετίζεται με την δημόσια υγεία και την υποχρέωση καταβολής των δεδουλευμένων αποδοχών κρίνεται απαραίτητη η νομιμοποίηση δαπανών σχετικά με εργασία η οποία έχει παρασχεθεί από τις 9 Οκτωβρίου 2018 έως την δημοσίευση του παρόντος και η οποία αφορά την καθαριότητα των κτιρίων όπου στεγάζονται υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.