15-01-2021

Θέσεις γιατρών στον Δήμο Πειραιά

Ο ∆ήμος Πειραιά ανακοινώνει την σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε δύο (2) ΠΕ Ιατρούς για ένα (1) έτος, για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους δηµότες µέσω της λειτουργίας των ∆ηµοτικών Πολυιατρείων, µε τις εξής ειδικότητες:

Α. Χειρουργικής µε εξειδίκευση κατά προτεραιότητα στο µαστό

Β. Μαιευτικής-Γυναικολογίας

1. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

1) Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 25 ως 65 ετών.

2) Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

3) Να µην έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συµπαράσταση).

2. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ – ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

α) Πτυχίο ή δίπλωµα Ιατρικής ΑΕΙ ή το οµώνυµο πτυχίο ή δίπλωµα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστηµίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραµµάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ηµεδαπής ή ισότιµος τίτλος σχολών της ηµεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

β) Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλµατος.

γ) Βεβαίωση ιδιότητας µέλους Ιατρικού Συλλόγου.

δ) Εκπλήρωση της υποχρεωτικής άσκησης υπηρεσίας υπαίθρου, αποδεικνυόµενη µε βεβαίωση του Υπουργείου Υγείας ή βεβαίωση του ιδίου Υπουργείου ότι δεν απαιτείται.

ε) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατοµικού δελτίου ταυτότητας ή άλλων δηµόσιων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας. Εκτός των ανωτέρω, απαιτούνται επιπλέον:

Α. Για τη θέση της ειδικότητας Χειρουργικής µε εξειδίκευση κατά προτεραιότητα στον µαστό:

α) Άδεια χρησιµοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας Χειρουργικής, ή Βεβαίωση εκδιδόµενη από αρµόδια διοικητική αρχή ότι ο υποψήφιος πληροί όλες τις νόµιµες προϋποθέσεις για την άσκηση ιατρικού επαγγέλµατος της ειδικότητας Χειρουργικής.

β) Εξειδικευµένη εµπειρία στη Χειρουργική του µαστού. Εάν δεν υπάρξουν υποψήφιοι µε εξειδικευµένη εµπειρία στην Χειρουργική του µαστού, γίνονται δεκτοί και υποψήφιοι που κατέχουν µόνο την ειδικότητα Χειρουργικής.

Β. Για τη θέση της ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας:

Άδεια χρησιµοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας, ή Βεβαίωση εκδιδόµενη από αρµόδια διοικητική αρχή ότι ο υποψήφιος πληροί όλες τις νόµιµες προϋποθέσεις για την άσκηση ιατρικού επαγγέλµατος της ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση µε σύντοµο βιογραφικό σηµείωµα και τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούµενα προσόντα και την σχετική εµπειρία, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο (εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή) στον ∆ήµο Πειραιά-Τµήµα Προσωπικού Ιδιωτικού ∆ικαίου, 6ος όροφος –γραφείο 12.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες, από 06-12-2017 έως και 15-12-2017.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Καπετάνιος

Ο Γιάννης Καπετάνιος βρίσκεται στο νοσοκομείο.Ο ταλαντούχος ηθοποιός «ανέβασε» στόρι στο instagram μία selfie του μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε πως βρίσκεται εξαιτίας...

Πότε ανοίγει η εστίαση – Τι ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, των κομμωτηρίων και των κέντρων αισθητικής τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, με αποστολή SMS στο 13033 και μετακίνηση διάρκειας δύο...

Lockdown: Παρατείνεται η απαγόρευση για κυνήγι και ψάρεμα – Τι ανακοινώθηκε

Παρατείνεται η απαγόρευση για το κυνήγι και το ψάρεμα, σύμφωνα με τα μέτρα που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα (18/01) για την αντιμετώπιση του...

Παπαευαγγέλου: Μείωση νέων διαγνώσεων – «Δεν είδαμε εκθετική αύξηση κρουσμάτων μετά τις γιορτές» (video)

Μείωση στους νοσηλευόμενους ασθενείς με κορονοϊό παρατηρείται, σύμφωνα με την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου, ενώ θετικό είναι το...

«Style me up»: Εντυπωσίασε η αλλαγή του στιλ της 50χρονης Άντας (video)

Στο σημερινό «Style me up» εντυπωσίασε τους τηλεθεατές η μεγάλη αλλαγή στο στιλ της 50χρονης Άντας από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!Τη βοήθεια των style experts...

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι ισχύει με το ωράριο και τη μετακίνηση από νομό σε νομό

Παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως και τις 5 το πρωί και μετά τη Δευτέρα (18/01), παρά το...