26-09-2020

Προσλήψεις στην Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας

 

H Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας προκηρύσσει την πρόσληψη προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης σε αρχαιολογική προϊστορική ανασκαφή για τις ανάγκες του έργου «Ολοκλήρωση Διενέργειας Δοκιμαστικών τομών στο Σπήλαιο Κλένιας» Ν. Κορινθίας, ως εξής:

  • 3 ΔΕ Εργατοτεχνίτες (ελλείψει αυτών ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες) με εξειδίκευση σε αρχαιολογική ανασκαφή

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη στο παρόν αίτηση και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή των αιτούντων θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Εφορείας Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας, στην διεύθυνση: Αρδηττού 34β, 11636 Αθήνα, (υπόψη κ. Σέκκα Κωνσταντίνου ή Μακρυπίδη Μαρίας τηλ. επικοινωνίας: 210- 92.25.709) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της καταχώρησης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (www.et.diavgeia.gov.gr), του ΥΠΠΟΑ (www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 27-10-2017 έως 02-11-2017.)

Οι υποψήφιοι που αποστέλλουν την αίτησή τους ταχυδρομικά υποχρεούνται να ενημερώνουν την Υπηρεσία για την αποστολή της αίτησής τους με τηλεομοιοτυπία ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εντός της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Επισημαίνεται ότι, διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, επιτρέπεται μόνον μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία (αρθ. 20 παρ. 7 του Ν.2738/1999).

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.