Τον καθορισμό δεκατεσσάρων θέσεων υδρονομέων άρδευσης για τα παρακάτω αναφερόμενα Δημοτικά Διαμερίσματα, οι οποίες θα καλυφθούν με την αντίστοιχη πρόσληψη δεκατεσσάρων (14) εργαζομένων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, κατά ειδικότητα, κατηγορία και χρονική διάρκεια ως εξής:

14 ΥΕ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ (5 μήνες)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Φωτοαντίγραφο των δύο (2) όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

2. Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης και χωριστή υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του, καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης, αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.

Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα και της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στη Δ.Ε.Υ.Α.Η. (Δ/νση Κων/νου Χατζηγεωργίου 2, Φοινικιά Ηράκλειο).

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την επόμενη της ημερομηνίας δημοσίευσης της Ανακοίνωσης Πρόσληψης στον τοπικό Τύπο και για επτά (7) ημέρες (η Ανακοίνωση Πρόσληψης θα δημοσιευτεί μετά την ανάρτηση της σχετικής απόφασης στη “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” και την έγκριση πρόσληψης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης).ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας