Πρόσληψη επιστημονικού καθώς και εργατοτερνικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός, με δυνατότητα ανανέωσης η παράτασης σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου καθώς και τις υπάρχουσες πιστώσεις, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών ως ακολούθως:

  • 2 ΠΕ Αρχαιολόγος με εξειδίκευση στην Βυζαντινή Αρχαιολογία
  • 2 ΠΕ Αρχιτέκτονας Μηχανικός με εξειδίκευση στην αποκατάσταση, συντήρηση και ανάδειξη αρχαιολογικών μνημείων (αποδεδειγμένη εμπειρία)
  • 2 ΤΕ Μηχανικός Δομικών έργων με εμπειρία στην αποκατάσταση αρχαιολογικών μνημείων- χώρων
  • 1 Συντηρητής Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης ΤΕ (ομάδα Α) και ελλείψει αυτού ΔΕ Τεχνικός Συντήρησης Αρχαιοτήτων, Ζωγραφικής & Έργων Τέρνης
  • 3 ΔΕ Εργατοτεχνίτες και ελλείψει αυτών ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες/τριες

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΦ.Α. Κορινθίας, Αρχαία Κόρινθος 20007 υπόψη: κας Σοφίας Καλαντζή και κας Ιατράκη Μαριάννας. Κατάθεση δικαιολογητικών (9πμ- 15μμ, τηλ. επικοινωνίας: 2741032650), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavqeia.qov.qr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.vppo.qr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 12-10-2016 έως και 18-10-2016).

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά:

α) Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και των βαθμολογούμενων τίτλων τους, συγκεκριμένα, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα ειδικά προσόντα όπως αναφέρονται και στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης. Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση.

β) Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

γ) Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας