Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) προτίθεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για τις ανάγκες του Προγράμματος Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) και Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) για το ακαδ. έτος 2016-17 και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν πρόταση, ως εξής:

%ce%b1%cf%83%cf%80%ce%b5%cf%84

Προσόντα:

– Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

– Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών

– Πιστοποιημένη γνώση Η/Υ

– Τεκμηριωμένη γνώση μίας ξένης γλώσσας

– Τεκμηριωμένη συναφής εμπειρία σε αντίστοιχο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης σε ΑΕΙ

– Τεκμηριωμένη συναφής εμπειρία σε ΑΕΙ (πλην της ανωτέρω περιγραφόμενης εμπειρίας)

– Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άντρες)

Ειδικότερα για την πόλη της Θεσσαλονίκης απαιτείται πτυχίο Νομικής Σχολής. Σε περίπτωση που δεν υποβληθούν προτάσεις που να πληρούν το κριτήριο αυτό, θα ληφθεί υπόψη πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Τόπος/Χρόνος υποβολής προτάσεων:

Η υποβολή των προτάσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά σε ειδική φόρμα (www.aspete.gr) έως και τις 3/10/2016 και ώρα 23:59.

Μετά την ανακοίνωση του πίνακα κατάταξης ανά πόλη, ο οποίος θα διαμορφωθεί βάσει των δηλωθέντων από τους υποψήφιους στοιχείων, θα εκδοθεί ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (www.aspete.gr) με την οποία θα τάσσεται προθεσμία πέντε ημερών για κατάθεση του συνόλου των εγγράφων δικαιολογητικών τα οποία επικαλείται έκαστος υποψήφιος στην αρχική αίτησή του προκειμένου να εκδοθούν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης.

Σημειώνεται, ότι καθ΄ όλη τη διαδικασία της παρούσας πρόσκλησης και για όλα τα επιμέρους στάδια αυτής, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να ενημερώνονται με δική τους ευθύνη και μέριμνα από την ιστοσελίδα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. για όλα τα θέματα που αφορούν την παρούσα πρόσκληση, ιδίως αναρτήσεις προσωρινών αποτελεσμάτων, προθεσμία και τρόπος αποστολής των εγγράφων δικαιολογητικών, οριστικοί πίνακες.

Η αποστολή των δικαιολογητικών θα γίνεται σε σφραγισμένο φάκελο με συστημένη επιστολή στη Δ/νση: Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας, Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη», Ηράκλειο Αττικής, Τ.Κ. 14121.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας